به گزارش سلام نو، عرق نعنا دارای خواص فراوانی است که میتواند برای درمان مشکلات معده هم موثر باشد.
عرق نعنا به عنوان دارویی ضد نفخ برای درمانهای مختلف، اسهال، استفراغ و … کاربردهای گوناگونی دارد که امروزه با مصرف غذاهای نامناسب مانند فست فود و انواع تنقلات تقریبا دستگاه گوارش بیشتر افراد ضعیف شده و مشکلات درد معده امان آنها را بریده است، اما عرق نعنا به عنوان مسکن، درمان خوبی است.
نعنا گیاهی است که با هزاران خواص دارویی کشف شده است و برای درمان بیماریهای مختلف موثر خواهد بود و طرفداران زیادی در کشورهایی مانند: هند، خاورمیانه و اروپا دارد از این گیاه در آشپزی هم استفاده میشود و میتواند طعم خوبی به غذای آشپزها دهد.
هر ۱۰۰ گرم نعنای تازه شامل ۴۳ کالری انرژی، ۸۶٫۶ گرم آب، ۳٫۸ گرم پروتئین، ۵٫۳ گرم کربوهیدرات و ۲۱۰ میلی گرم کلسیم است. افرادی که فقر آهن دارند با مصرف نعنا میتوانند آن را رفع کنند؛ چرا که عرق نعنا حاوی مقدار زیادی فولات است.
ویتامینهای B۱، B۲ و B۳ موجود در گیاه نعنا خواص اشتها آوری زیادی دارد و گفتنی است که پتاسیم کم موجود در آن میتواند به بهبود فشار خون کمک کند. از خواص عرق نعنا میتوان به مواردی مانند: تقویت کننده دستگاه گوارش، ضد اسهال و ضد درد، ضد نفخ، رفع کننده دل درد و دل پیچه، برطرفکنندگی ناراحتیهای معده، اشتهاآور، کاهش آبریزش بینی در هنگام سرما خوردگی و خنککنندگی و خوشبویی دهان و کمک به بهداشت آن اشاره کرد.
افرادی که دچار درد یا مشکلات معده هستند، میتوانند با مصرف عرق نعنا درد آن را درمان کنند، البته سوزش معده به علت شل شدن عضلات سر معده است که در این صورت باید حتما با مشورت پزشک خود به مصرف عرق نعنا اقدام کنید؛ چرا که عرق نعنا دارای خواص اسپاسم است و میتواند این مشکل را تشدید کند.
مصرف قرص نعنا به رفع بوی بد دهان و بروز بیماریهای مختلف لثهای کمک میکند، به همین علت در تهیه و تولید برخی دهان شویهها از آن استفاده میشود؛ چرا که خواص ضد التهابی و ضد میکروبی زیادی دارد.
برای درمان سرماخوردگی حتما از عرق نعنا کمک بگیرید؛ چرا که اسانس نعناع علاوه بر داشتن خواص میکروب زدایی و ضدعفونی کننده، تاثیر زیادی برای رفع گرفتگی دارد. اسید رزمارینیک موجود در گیاه نعنا، مجاری تنفسی را باز کرده و حتی میتواند تاثیر زیادی برا رفع بیماریهای مختلف مانند: آسم و آلرژی داشته باشد.
عرق نعنا مانند: عرق گلاب، طارونه، نسترن، رازیانه و … از خواص بیشماری بهرهمند است که بیماریهای گوناگونی را درمان میکند؛ بنابراین میتوانید از آن در طول روز استفاده کنید.
نظر شما