به گزارش سلام نو، ریحانه پارسا تا دو سال پیش جزو استعدادهای نو ظهور سینما و تلویزیون بود و بسیاری آینده درخشانی برای ریحانه پارسا قابل تصور بودند اما به یک باره همه چیز تغییر کرد. ریحانه پارسا به یکباره و در یک تصمیم عجیب به ترکیه مهاجرت کرد و ریحانه پارسا کم کم پل های پشت سرش را یک به یک خراب کرد. ریحانه پارسا اخیرا فیلمی را از کچل کردنش منتشر کرد.
ریحانه پارسا این بار با اتفاق شوک آوری در فضای مجازی فعالیت کرد. او فیلمی را منتشر کرد که در کچل کردن است و متنی غمگین و پر بغض را خواند. ریحانه پارسا اخیرا نیز از قضاوت های مردم اعتراض کرد و گفت می خواهد از حواشی دوری کند و تا مدتی فعالیت نمی کند، اما روز بعد این فیلم را در صفحه اینستاگرامش گذاشت.
او در حالی که بغض گلویش را گرفته و موهای می تراشد ، می گوید: چه کسی می داند این آور نشسته بر قلبم تکه های کدام آشیانه است
آیا جز بسترم ادعای در این جهان هست که شوندهای آخرین دلمردگی های من بود
صدا کن مرا بی فریاد گوش من از صداهای گوشخراش قلبم که هر لحظه در نظرم شکسته است
صدا کن مرا بی آواز و ساز من از نت های همیشه فالش خستم فقط صدا کن مرا تا بدانم هنوز زنده ام بی آنکه بخواهیم را از بستر خویش پرواز دعوت کنی
ریحانه پارسا دیوانه شده است!
دکتر نیلوفر الله وردی،دکترای تخصصی مشاوره و روان درمانی در تحلیل رفتار ریحانه پارسا گفت:«افرادی امثال ریحانه پارسا به خاطر گذراندن دوران کودکی سخت،طلاق پدر و مادر،و تجاوزی که ادعا می کند به او شده است؛ کودکی آسیب دیده ای داشته است و در واقع همه مسائل ناگواری که به آن اشاره شد،باعث شده کودک آسیب دیده خشمگینی به وجود آید.آسیب دیدگی خشم زیادی ایجاد می کند و چنین فردی نسبت به اجتماعی که او را مورد ظلم قرار داده است خشمگین می شود.و در نهایت این خشم موجب هنجار شکلی به اشکال مختلف در سنین بالاتر می شود.»
ریحانه پارسا دچار خودشیفتگی شده است!
دکتر الله وردی در ادامه گفت:«ریحانه پارسا که در کودکی آسیب دیده است،احساس ارزشمندی پایینی دارد.فکر می کند که دوست داشته نشده است.بعد طی بازی در یک فیلم دیده شد و دیده شدن باعث شد که ناگهان دچار خودشیفتگی شود در حالی که هنوز به جایگاهی نرسیده که پخته عمل کند.به همین دلیل دیده شدن ناگهانی چنین فردی باعث می شود حس کند که انگار در حال سقوط است.»
دکتر الله وردی با اشاره به اینکه ریحانه پارسا عزت نفس پایینی دارد در ادامه گفت:« آدم هایی به خاطر عزت نفس دوست دارند دیده و تائید شوند،به هر روشی برای دیده شدن متوسل می شوند و چارچوبی ندارند.آنها هنجار شکنی می کنند و از این طرف بوم به سمت دیگر بوم حرکت می کنند که در نهایت نتیجه اش سقوط و احساس افسردگی است.به طور کلی افرادی که آسیب می بینند و احساس بی ارزشی و خشم نسبت به اجتماع دارند کارهایی می کنند که توجه جلب کنند.آنها سراغ ضد ارزش ها می روند در حالی که خود یک قربانی هستند. قربانی کودکی خراب شده شان!»
بیوگرافی ریحانه پارسا
ریحانه پارسا متولد ۱۳۷۸ در تهران اسـت. او سال ۱۳۹۴ از هنرستان سوره دیپلم تئاتر گرفت البته بـه جز بازیگری در عکاسی نیز فعالیت تخصصی دارد. او در گفتوگویی درباره شهرتی کـه بـه دست آورده، گفته اسـت: آن قدر بلند پرواز بودم کـه می دانستم یک روزی موقعیتی برای دیده شدنم پیش خواهد آمد.
«مـن همیشه در زندگی بلند پرواز بودم و فکر می کنم از همین رو چنین موقعیتی برایم پیش آمد البته برنامه خودم این بود کـه با اتمام مدرسه و حین تحصیل در دانشگاه، کار تئاتر رابه صورت حرفهای شروع کنم و تصور می کردم بعد از چند سال چنین اتفاقی برایم میافتد، اما «پدر» سکوی پرش مـن شده اسـت».
او گفته: برای نقش لیلا در سریال پدر حدود ۲۵۰ نفر کـه حتی عده ای از آنها بازیگران شناخته شده بودند تست دادند اما در نهایت مـن پذیرفته شدم و خیلی خوشحالم. خدا را شکر توانایی های مـن بـه چشم کارگردان آقای توفیقی و نویسنده آقای عنقا آمد. با اتمام مدرسه و حین تحصیل در دانشگاه، تصمیم گرفتم کار تئاتر رابه صورت حرفه ای شروع کنم و تصور می کردم بعد از چند سال چنین اتفاقی برایم میافتد.
ریحانه پارسا از بازی در سریال پدر میگوید
درسالهایی کـه مشغول تحصیل بودم، همیشه دوست داشتم با نقشی وارد فضای حرفهای شوم کـه چالش داشته باشد تا بتوانم در آن جاییکه می توانم خودم را نشان بدهم. البته یک نگرانی هم داشتم کـه نکند با کار قبلی آقای عنقا یعنی «تنهایی لیلا» و لیلای آن سریال مقایسه شوم. لیلا یک دختر امروزی اسـت کـه بخاطر برخی اتفاقاتی که در دانشگاه میافتد با پسری بنام حامد تهرانی آشنا میشود.
شروع و شهرت ریحانه پارسا
اولین و حرفه ای ترین تجربه رسمی ریحانه پارسا در تلویزیون با سریال پدر درسال ۱۳۹۷ با نقش لیلا شروع شد، وی از طریق دستیار کارگردان به پروژه معرفی شد؛ او در نقش لیلا دراین سریال به شهرت عجیبی رسید.
نظرات