هر چند به گفته داریوش مصطفوی استقلال و پرسپولیس ۳۰۰ مورد مالی، فنی و حقوقی داشتند که قرار بود حل شود، اما واقعیت این است که مسئله مالی تنها مشکل این دو باشگاه برای حرفه‌ای شدن نیستند.

حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا؛ از مالکیت مشترک تا ۳۰۰ مشکل مالی و حقوقی

سلام نو سرویس ورزشی: همان روزی که خبر آمد مدیران استقلال و پرسپولیس مجوز حرفه‌ای را با هماهنگی وزیر و وکیل و رییس فدارسیون و این مسئول و آن مسئول گرفتند بسیاری حدس می‌زدند که دیر یا زود مسئله مجوز حرفه‌ای دو باشگاه بزرگ ایران به بحرانی بدل شود که با تعارفات حل نشود.

همان روزها اهالی فن هشدار می‌دادند که «این تو بمیری، از آن توبمیری‌ًها نیست» و دیگر به این سادگی نمی‌شود ای‌اف‌سی را قانع کرد. همان روز هشدار داده می‌شد که عربستان به خاطر مسئله مالکیت مشترک و برخی موارد دیگر تیم‌های بزرگ کشور خود را از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشت ولی هیچ گوشی بدهکار این سخنان نبود.

حسن کامرانی فر دبیرکل فدراسیون فوتبال در گفتگوی با برنامه شب‌های فوتبالی هر چند صراحتا از حذف استقلال و پرسپولیس سخن نگفت اما به اتمام زمان مهلت اعلام شده از سوی ای اف سی برای رفع برخی از کاستی‌ها اشاره کرد و گفت: با عبور از این فرجه زمانی دیگر بازگشت به گذشته امکان پذیر نیست و باتوجه به نقایصی که این دو باشگاه در فرمهای موردنیاز دریافت مجوز حرفه‌ای دارند، باید کار آنها را در لیگ قهرمانان امسال تمام شده تلقی کرد.

به نظر می‌رسد با وجود تمام کمک‌هایی که از غیب برای استقلال و پرسپولیس رسید به نظر می‌رسد کوه مشکلات این دو تیم آن قدر زیاد است که به هر شکل نمی‌توان انتظار داشت تمام مشکلات حل شود.

آنطور که ورزش ۳ پنجشبه ۲ دی ماه گزارش کرد سیگنال‌هایی مبنی بر حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا مخابره شده و مدیران هر دو تیم این سیگنال‌ها را دریافت کرده‌اند.

ورزش ۳ با اشاره به این مسئله نوشت: به نظر می‌رسد تعدد شکایت‌های مالی از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، منجر به صدور رای عدم صلاحیت این دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در فصل آتی شده است.

مدیران این دو باشگاه سه روز پیش در جلسه‌ای با حضور شهاب الدین عزیزی خادم، رییس فدارسیون فوتبال شرکت کرده و درباره دلایل و احتمالات حذف به گفتگو نشستند، ولی به نظر می‌رسد تمام این مذاکرات عملا بی‌نتیجه باشد.

این بی‌نتیجه بودن البته چندان چیز عجیب و غریبی نیست. از گابریل کالدرون تا آندره استراماچونی گرفته تا چهره‌هایی مثل شفر، آری‌هان، ساها و هر مربی و بازیکن خارجی دیگری که فکرش را بکنید، همه با مشکلات و پرونده مالی باز از سرخآبی‌های جدا شدند. بعد هم اکثر پرونده‌ها در فضای عادی به نتیجه نرسید و بعد از شکایت شاکی پول خود را به زور قانون از دو طرف می‌گرفت. در همین سال‌های اخیر پرسپولیس به خاطر عدم پرداخت مطالباتش کسر امتیاز و بسته شدن پنجره نقل و انتقلات را تجربه کرد. در نتیجه نمی‌توان انتظار داشت پرونده مالی استقلال و پرسپولیس با یک مذاکره و در پنج روز سفید شود.

هر چند به گفته داریوش مصطفوی استقلال و پرسپولیس ۳۰۰ مورد مالی، فنی و حقوقی داشتند که قرار بود حل شود، اما واقعیت این است که مسئله مالی تنها مشکل این دو باشگاه برای حرفه‌ای شدن نیستند. مصطفوی که رییس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال هم هست در رابطه با نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر کنار گذاشتن استقلال و پرسپولیس از فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا، گفت: این دو باشگاه دولتی هستند و مجمع آنها یکسان است و کنفدراسیون فوتبال آسیا این مساله را بارها اعلام کرده و گویا دولت نمی خواهد مشکل حل شود.

با توجه به فضای فوتبال ایران و سخت‌گیری ای‌اف‌سی به نظر می‌رسد ۳۰۰ مورد مشکل مالی و مالکیت مشترک مشکلی نیست که در دو، سه یا پنج روز حل شود و ما باید منتظر باشیم که تا دوشنبه خبر حذف قطعی استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر از آسیا منتشر شود، اتفاقی که باید آن را به تمام مدیران ورزشی چند سال اخیر فوتبال ایران، به خصوص مسئولین ارشد ورزش و فدراسیون فوتبال تبریک گفت. شاید این اتفاق مسئولان فوتبال ایران را هشیار کند و باعث شود تا بالاخره فکری به حل واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی کنند؛ وعده‌ای که سه دهه قدمت دارد.

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***