وضعیت نابسامان روانی و غمگینی مردم به وضوح در رفتار عادی آنها در کوچه و خیابان و در وقایع عادی زندگی مشهود است.

ایرانی‌ها جزو غمگین‌ترین و افسرده‌ترین مردم جهان هستند! / جامعه ما شادی را گم کرده است

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، استادیار گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی و مولف کتاب جشن‌های ایران باستان گفت: وضعیت نابسامان روانی و غمگینی مردم به وضوح در رفتار عادی آنها در کوچه و خیابان و در وقایع عادی زندگی مشهود است.

دکتر حسین محمدی  با اشاره به اینکه جامعه ما شادی را گم کرده است، اظهار کرد: طبق تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ انجام شده بود، ایران از بین ۱۱۵ کشوری که فاکتورهای شادی در آنها بررسی شده بود در رتبه ۱۰۵ قرار داشت.وی ادامه داد: حدود هفت سال از این تحقیق می‌گذرد و بدون شک با توجه به افزایش فشارهای اقتصادی و روانی در سال‌های اخیر، ایران به جایگاه آخر این جدول نزدیک شده است و حالا ما جزو غمگین‌ترین و افسرده‌ترین مردمان جهان هستیم.وی افزود: وضعیت نابسامان روانی و غمگینی مردم به وضوح در رفتار عادی آنها در کوچه و خیابان و در وقایع عادی زندگی مشهود است.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: آستانه تحمل مردم در سال‌های اخیر به شدت پایین آمده و با کوچکترین تحریکی نسبت به هم پرخاش می‌کنند و صبر خود را از دست داده‌اند.وی توضیح داد: بدون شک انسانی که از لحاظ روحی تامین نیست، قدرت سازندگی خود را از دست می‌دهد و به راحتی این زمینه را دارد که دست به تخریب آنچه زندگی به او هدیه کرده بزند.

محمدی تاکید کرد: هر چند با تغییر سبک زندگی، تاب آوری در مقابل ناملایمات و بالا بردن مهارت‌های اجتماعی می‌توان تا حدی از افسردگی جلوگیری کرد ولی نمی‌توان از کنار تاثیر فشارهای موجود در کاهش روحیه نشاط و شادی جامعه چشم پوشی کرد.وی اضافه کرد: بخش مهمی از اینکه ایرانیان امروز به مردمی پرخاشگر، کم تحمل و غمگین تبدیل شده‌اند ریشه در فضای کلی جامعه و مشکلاتی دارد که  روزانه با آنها دست و پنجه نرم می‌کنیم و تا وقتی شرایط حاکم بر جامعه بهبود نیابد نمی‌توان به تغییر شرایط موجود امیدوار بود.

کد خبرنگار: ۱۴
۳۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 27
  • علی IR ۱۹:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
    28 1
    متاسفانه . !
  • محسن IR ۰۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    2 6
    سلام جناب آقای دکتر: رشته تخصصی شما تاریخ هست نه جامعه شناسی. با توجه به پیش فرض های ذهنی خود نمی توانید مردم یک کشور را قضاوت کنید. تحقیق ۲۰۱۵ برای همان سال است و در مورد سالهای فعلی صدق نمی کند. اینکه تحقیقات با چه معیارهایی انجام شود نیز بسیار مهم است. اختلافات فرهنگی باعث می شود که این تحقیقات درباره فرهنگهای مختلف قضاوت صحیحی نداشته باشند. هر فرهنگی را باید با توجه به معیارهای درونی مورد قضاوت قرار داد و الی ما هم می توانیم فاکتورهای شادی را با عینک خودمان تنظیم کنیم و نتایج بسیار متفاوتی بگیریم. این مسائل لوکال است و مقایسه آنها در سطح گلوبال صحیح نیست.
    • فرهاد IR ۱۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
      0 2
      شما مثل اینکه در ایران زندگی نمی‌کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***