به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، میرحسن موسوی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا با توجه به اینکه پروتکلهای مربوط به رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در سفرهای ریلی تعدیل شده و به ۸۰ درصد ظرفیت موجود رسیده است، آیا قیمت بلیت قطار تغییری خواهد کرد یا خیر؟ اظهار کرد: قیمت بلیط قطارهای مسافری با رعایت پروتکل فاصله گذاری ۸۰ درصدی و بر اساس صورتجلسه شماره ۲۱۵ مورخ ۱۰ دیماه سال گذشته شورایعالی هماهنگی ترابری کشور ارائه میشود.
وی همچنین درباره اینکه آیا برنامهای برای افزایش قیمت بلیت قطار یا کاهش آن وجود ندارد؟ افزود: ساز و کار افزایش قیمت در قوانین و مقررات مشخص شده است و هرگونه تقاضای افزایش قیمت از سوی شرکتهای حمل و نقل ریلی مسافری با رعایت قوانین و مقررات مربوطه میسر خواهد بود و قیمت فعلی بلیت قطار نیز طبق مصوبه ۱۳ خرداد ماه سال گذشته شورایعالی هماهنگی ترابری کشور است.
معاون مسافری شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران گفت: شرکتهای حمل و نقل ریلی بلیت قطار را در مسیرهای داخلی با همان قیمت مصوب سال گذشته و بر همان پایه و اساس عرضه میکنند.
بر اساس این گزارش، در خرداد ماه امسال نیز شرکتهای حمل ونقل ریلی پیشنهاد افزایش قیمت بلیت قطار را دادند که با آن موافقت نشد.
رئیس انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته از پیشنهاد افزایش ۶۰ درصدی قیمت بلیت قطار خبر داد و گفت: تاکنون خبری از تصمیمگیری و موافقت با این پیشنهاد در شورای عالی ترابری نشده است.
محمد رجبی افزود: با وجود اینکه وضعیت پذیرش مسافر و سفرهای ریلی نسبت به سال گذشته و به ویژه نسبت به همین بازه زمانی در سال ۱۳۹۹ بهتر شده و رونق گرفته است اما شرکتهای ریلی توان پرداخت حقوق پرسنل خودشان را هم ندارند و عوامل بسیاری مانند انرژی، حقوق و دستمزد، تامین تجهیزات و... چند برابر شده است، هزینه تمام شده شرکتهای ریلی ۲۴۰ درصد افزایش یافته اما مردم کشش این میزان افزایش قیمت را ندارند.
نظر شما