به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، فردین حسین زاده اظهار کرد: کبد دام(جگر) سرشار از ویتامینها و مواد مغذی به ویژه آهن و ویتامین A است.
وی با بیان اینکه جگر در حقیقت محلی برای ذخیره سازی بسیاری از مواد ارزشمند مورد نیاز بدن است، توضیح داد: در کنار مواد ارزشمند، شرایط تجمع سموم کشاورزی، هورمونها و مواد زاید بدن نیز دراین بافت وجود دارد.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، جگر ناسالم به عنوان فاکتوری خطرناک در انتقال بیماریهای انگلی مثل کیست هیداتیک و بیماری سل مطرح است به همین دلیل مصرف جگر ناسالم نه تنها مفید نیست بلکه مضرات زیادی دارد و تهدیدی جدی برای سلامت بدن محسوب میشود.
وی در ادامه توضیح داد: بر این اساس مردم باید صرفا از جگر سالم مربوط به دامهای جوان و دارای تاییدیه دامپزشک کشتارگاه استفاده کنند.
حسین زاده اضافه کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری، مردم باید از مصرف فرم خام، نیم پز و یا آبدار جگر پرهیز و از خرید آن از مراکز عرضه غیرمجاز به شدت خودداری کنند.
رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ در ادامه با اشاره به اینکه طرح جمع آوری جگرکیهای سیار این شهرستان در حال اجرا است، گفت: با حکم دادستانی و طی بازدیدهای مشترک شبانه، در چند نوبت نسبت به جمع آوری این واحدهای سیار اقدام شده است.
وی با اشاره به اینکه ماده اولیه مورد مصرف در این اماکن به دلیل فقدان هویت بهداشتی مورد تایید دامپزشکی نیست، افزود: عرضه محصولات بی هویت و فاقد شرایط بهداشتی، تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب میشود بنابراین شهرداریها هم باید برای جمع آوری این واحدها پای کار باشند.
نظر شما