به گزارش سلام نو، در انتهای کوچه ای تنگ در آبدانان خانه ای کوچک با نمایی خاص توجه را به خود جلب می کند. خانه ای که با سنگهای رنگارنگ به شکل خاص تزئین شده و در میان آنها فسیل نیز به چشم می خورد. برای ساخت این خانه بیش از صد نوع فسیل و سنگواره و سنگهای رنگارنگ استفاده شده که این سنگها از همه جای ایران توسط ماشاالله عبداللهی جمع آوری و به خانه تبدیل شده است.
خانه فسیلی آبدانان توسط ماشاالله عبداللهی پس از چندین سال تلاش با سنگهای فسیلی ساخته شده است. او از سال ۸۱ با شناسایی و جمع آوری سنگ هایی که فسیل حیوانات بر روی آنان خودنمایی می کنند، سعی کرد خانه ای متفاوت در دل این شهر بنا و تزئین کند. نمای بیرونی و داخلی این خانه و محوطه آن با سنگ های طرح دار فسیلی در رنگهای مختلف جلوه بدیع و چشم نوازی ایجاد کرده و در حال حاضر یکی اززیبایی های این منطقه میباشد. صاحب این منزل برای پیدا کردن این سنگهای تزئینی مجبوربوده بیشتر کوهها، رودخانه ها و بیابانهای این شهرستان را بصورت پیاده طی کند.
بیشتر این سنگها که اغلب ازانواع رسوبی-آذری و دگرگون شده می باشد، اغلب در دامنه کبیرکوه که در جوار این شهرستان قرار دارد تهیه شده است. در داخل حیاط خانه چیزهای دیگری نیز به چشم می خورد که آقای عبداللهی با فسیلها و سنگها درست کرده که از جمله منقل و گلدان است و حوض و ورودی خانه نیز با سنگهای رنگارنگ ساخته شده است. وی که علاقه بسیار به ائمه و تاریخ دارد با در کنار هم گذاشتن این فسیلها و سنگها، فضایی معنوی و تاریخی در خانه خود به وجود آورده است. عکس عقاب، آرش کمانگیر، اسامی ائمه که با هنر در حیات خانه نقش بسته، جلوه ای خاص به این خانه داده است. این خانه منحصر به فرد و خوش ساخت هم اکنون به مکانی دیدنی برای مردم آبدانان بویژه دانش آموزان و دانشجویان تبدیل شده است.
منبع: تریپ یار
نظر شما