سید علی یزدی خواه نماینده تهران با اشاره به نامه نمایندگان برای بازگشت طرح حمایت از حقوق کاربران دز فضای مجازی به صحن مجلس، گفت: تعداد اسامی این نامه دقیق نیست بسیاری از اسامی تکراری است ولی بازهم با ۱۵امضا طرح می تواند به صحن برگردد.
وی افزود: آیین نامه داخلی می گوید طرحی که در مجلس مصوب نمی شود تا شش ماه دیگر نمی توان آن طرح را ارائه کرد، اما در مورد طرحی که در کمیسیون مشترک بررسی میشود، آیین نامه سکوت کرده؛ یعنی ابهام دارد که نمایندگان یکبار می توانند درخواست برگشت به صحن بدهند یا چندبار می توانند تقاضا دهند؟ الان حداقل بار دوم است که نمایندگاه در خواست برگشت طرح صیانت را از کمیسیون مشترک به صحن دادند و اینکه طرح به صحن بیاید بستگی به نظر هیات رئیسه دارد.
نایب رئیس اول کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی گفت: مرکز ملی فضای مجازی،وزارت ارتباطات و سایر نهادهای دولتی با پیش نویس جدید طرح موافق هستند و این مسئله را در جلسات داخلی کمیسیون اظهار کردند و موافقت خود با طرح را اعلام کردند.
وی ادامه داد: طرح از ۳۷ماده به ۲۱ماده تقلیل پیدا کرد و بسیاری از مواد آن حذف شد؛ موادی که تعارضی داشت حذف شد و البته هنوز هم قابل اصلاح است چراکه هنوز نه کلیات و نه جزییات آن مصوب نشده است اگر هم کلیات تصویب شود به معنای این نیست که جزییات و مواد را پذیرفته اند.
وی با اشاره به نگرانی ها در مورد این طرح گفت: نگرانی ها در مورد این طرح را رد نمی کنیم این نگرانی ها در دو جهت است عده ای نگران آسیب های فضای مجازی هستند و عده ای هم می گویند کسب وکار ما در این فضا است و ما باید نگرانی های این دو دسته را باهم ببینیم. آنهایی که نگران کسب و کارشان هستند باید بدانند که هیچگونه فیلترینگ در کار نیست و نگران کسب و کار خود نباشند.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: اشتباهی که در مورد این طرح انجام شد این بود که طرح با پیوست رسانه ای اش اعلام نشد.
یزدی خواه افزود: اگر این طرح به صحن بیاید و بلافاصله رسیدگی شود خوب است و ما از آمدن طرح به صحن استقبال می کنیم. چرا فقط ما آماج تیر منتقدین قرار بگیریم؟ اتفاقا از آمدن طرح به صحن به شرط رسیدگی فوری موافق هستیم. اما اگر قرار است در نوبت بررسی قرار گیرد ممکن است دو مجلس دیگر هم بگذرد و این طرح بررسی نشود.
نظر شما