آرمگاه میرمحمد حنفیه دو گنبد هرمی و دایره ای شکل دارد که بر روی فضایی با مساحت ۲۰ مترمربع (فضای امامزاده) قرار گرفته است. گفته شده ۲۰۰ سال بعد بنایی تحت عنوان مصلی به قسمت امامزاده افزوده شده است.

آیا به آرامگاه امامزاده میرمحمد حنفیه سفر کرده‌اید؟

به گزارش سلام نو، فرزند مشترک حضرت علی (ع) و زنی از طایفه ی بنی حنیفه پسری به نام محمد بود که طبق طایفه مادر خود، به حنفی مشهور شد. با اینکه بر سر محل دفن ایشان اختلاف نظرهایی هست اما عده ای معتقدند که این فرزند پاک حضرت علی (ع) با وجود ظلم و سخت گیری های حاکم زمان (بنی امیه و بنی مروان) که برخاندان پیامبر روا می داشتند به سمت بصره آمدند و  پس از مدتی در خارک کنونی از دنیا رفته اند؛ پس محل دفن این شخصیت بزرگ را به شهر خارک استان بوشهر نسبت می دهند.

جاذبه فرهنگی مذهبی استان بوشهر

این بنای زیبا با دستان معمار زبده ای به نام علی بن حسین بخارایی در فاصله صدمتری از کوهستان در بندر خارک، در صده هفتم (سال ۷۳۸) هجری قمری یعنی دوره سلجوقیان ساخته شد. آرمگاه میرمحمد حنفیه دو گنبد هرمی و دایره ای شکل دارد که بر روی فضایی با مساحت ۲۰ مترمربع (فضای امامزاده) قرار گرفته است. گفته شده ۲۰۰ سال بعد بنایی تحت عنوان مصلی به قسمت امامزاده افزوده شده است.

فرزند حضرت علی میرمحمد حنفیه

آرامگاه امامزاده میرمحمد حنفیه به لحاظ ساختاری مشابه آرامگاه شوش دانیال است. در محیط آرامگاه دو قبر وجود دارد که قبر اصلی با ضریح چوبی احاطه شده و قبر دیگر در کنار دیوار امامزاده است که طبق گفته های ساکنین قبر معمار بنا (علی بن حسین بخارایی) است. بارگاه میرمحمدحنفیه از قدیم الایام نه تنها مورد توجه مردم شیعه و سنی این شهر قرار گرفته بلکه گردشگران هندی و پاکستانی هم ارادت خاصی داشتند و هزینه ها و کمک های مورد نیاز امامزاده را فراهم می کردند.

 منبع: گردشگری ۷۲۴

کد خبرنگار: ۲۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***