به گزارش سلام نو، بهرام رادان متولد ۱۳۵۸/۲/۸ در تهران است. بهرام رادان فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی است. بهرام رادان بازیگر، خواننده و تهیهکننده موسیقی ایرانی است. بهرام رادان در فیلمهای فیلمسازان سرشناسی چون داریوش مهرجویی و مسعود کیمیایی و واروژ کریممسیحی٬ پوران درخشنده و رخشان بنیاعتماد بازی کرده است.در قسمت جدید سریال جیران شاهد دعوای جیران و شاه خواهید بود.
بیوگرافی بهرام رادان
نام:بهرام
نام خانوادگی:رادان
تاریخ تولد:۱۳۵۸/۲/۸
محل تولد :تهران
تحصیلات:فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی
تاهل:مجرد
زندگی هنری بهرام رادان
او دوره بازیگری را در سال ۱۳۷۸ و در آموزشگاه هیوا فیلم گذراند و در همان سال برای بازی در فیلم شور عشق ساخته نادر مقدس انتخاب شد.
در اولین حضور سینمایی تنها به واسطه چهره اش شناخته شد:شور عشق اما فیلم به فیلم به دانش سینمایی خود افزود و توانست فوت و فن بازیگری را بیاموزد تا اینکه در چهارمین نقش آفرینی اش کاندید دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در پنجمین جشن خانه سینما شد:آواز قو. رادان سپس موفق به کسب سیمرغ بلورین نقش اول مرد نیز شد که با انتقاداتی از سوی برخی محافل سینمایی روبرو شد.
بهرام رادان پس از بازی در فیلم های شورعشق و آواز قو در سال ۱۳۷۹ در فیلم سینمای آبی به کارگردانی حمید لبخنده به ایفای نقش پرداخت. داستان آن این است که دختری به نام مهتاب (هدیه تهرانی) با جوانی به نام ارسطو (بهرام رادان) به عمد تصادف می کند و همین تصادف باعث آشنایی و درگیری آنها باهم می شود.
بهرام رادان در سال ۱۳۸۳ با بازی در فیلم سینمایی گاو خونی به کارگردانی و نویسندگی بهروز افخمی و تهیه کنندگی علی معلم بر اساس گاوخونی (رمان) نوشته جعفر مدرس صادقی موفق به کسب تندیس حافظ شد.
گاوخونی داستان کابوس های جوانی را حکایت می کند که خاطرات پدر مرده اش، شهر زادگاهش یعنی اصفهان و رودخانه زاینده رود او را به مرز پریشانی می رساند.
فیلم سربازهای جمعه به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی و تهیه کنندگی مرتضی شایسته ساخته سال ۱۳۸۲ است. بهرام رادان برای بازی در این فیلم موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم شد. این فیلم داستان چند سرباز است که یک روز جمعه به همراه گروهبان خود به شهر می آیند. این روز تعطیل اما برای آنها حوادثی تازه در پی دارد و آنها را به نگاهی دیگر می رسان
فیلم سربازهای جمعه در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۸۲) در بخش بهترین بازیگر نقش دوم زن (مریلا زارعی) سیمرغ بلورین مسابقات را کسب کرده است.همچنین این فیلم در دو بخش بهترین بازیگر نقش دوم مرد (بیژن امکانیان) و بهترین صدابرداری (اسحاق خانزادی) نیز کاندیدا مسابقات بوده است.
هرام رادان به تازگی در فیلم سینمایی آتش بس ۲ که ادامه فیلم آتش بس میباشد در کنار میترا حجار به ایفای نقش پرداخت این فیلم همانند سری نخست آن با استقبال خوبی رو برو شد و فروشی میلیاردی داشت.
رویداد ورزشی بهرام رادان
او در سال ۲۰۱۷ مشعل بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ را در سئول حمل کرد. او گفت: «خوشحال است که مشعل المپیک را حمل میکند» و همچنین عنوان کرد حس خیلی خوب و عجیبی بود که توانستم این مشعل را حمل کنم و برای من یک لحظه تاریخی قلمداد میگردید. او برای ورزشکاران ایران آرزوی موفقیت نمود.
سفیر برنامه جهانی غذا
در سال ۱۳۸۹ بهرام رادان به عنوان اولین سفیر ایرانی برنامه جهانی غذا در مبارزه علیه گرسنگی منصوب شد.
اظهار نظر راجع به همجنسگرایان
رادان در صفحه توئیتر خود قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان در کنگره آمریکا را به اندازهٔ لغو بردهداری یک رویداد تاریخی قلمداد کرد اما پس از چند روز، طی فشارهای امنیتی موجود، احضاریهها و چاپ مداوم مطالبی بر علیه وی در روزنامه کیهان، مجبور به نوشتن نامهای خطاب به مدیرمسئول روزنامه کیهان شد و توئیت خود را نیز حذف کرد. پس از این بسیاری عامل نامه فرستادن وی خطاب به کیهان را تشدید فشارهای امنیتی دانستند.
فیلم شناسی بهرام رادان
سینمایی
۱۳۷۹
شور عشق
آواز قو
آبی
۱۳۸۱
طلوع تاریک
ساقی
۱۳۸۱
گاوخونی
عطش
رز زرد
۱۳۸۲
شمعی در باد
سربازهای جمعه
گیلانه
۱۳۸۳
رستگاری در هشت و بیست دقیقه
ازدواج صورتی
۱۳۸۴
حکم
تقاطع پدرام
۱۳۸۵
خون بازی
چهارانگشتی
سنتوری
۱۳۸۶
کنعان
۱۳۸۷
بی پولی
کارناوال مرگ
زادبوم
راه آبی ابریشم
تردید
۱۳۸۸
تهران ۱۵۱۱
نقطه بی بازگشت
آدم کش
۱۳۸۹
یکی از ما دو نفر
۱۳۹۰
پل چوبی
نقش و نگار
تراژدی
۱۳۹۲
نقشِ نگار
تراژدی
۱۳۹۳
آتش بس
عصر یخبندان
۱۳۹۴
من ناصر حجازی هستم...
بارکد
جوایز بهرام رادان
نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از پنجمین جشن خانه سینما برای فیلم آواز قو - ۱۳۸۱
برنده تندیس حافظ برای فیلم گاوخونی - ۱۳۸۳
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم برای فیلم سربازهای جمعه- ۱۳۸۲
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای فیلم سنتوری- ۱۳۸۵
نامزد تندیس حافظ برای فیلم سنتوری - ۱۳۸۹
نظر شما