به گزارش سلام نو به نقل از تجارتنیوز، احمد وحیدی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا روز شنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی از بخشهای مختلف این رسانه بازدید کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا دستورالعمل جدیدی برای آغاز سال تحصیلی جدید ابلاغ کرده است، اظهار داشت: نیازی به دستورالعمل جدید نیست، دانشگاه ها و مدارس باید در موعد مقرر (مهرماه) بازگشایی شوند.
وزیر کشور تصریح کرد: تدابیری هم اگر لازم است باید توسط مراکز آموزش عالی و مدارس از جمله تزریق دز یادآور و پیش بینی تهویه مناسب اتخاذ شود.
وی یکی از شرایط حضور در کلاس های درس را تزریق دز یادآور و تهویه مناسب کلاسها بیان کرد.
محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم پیش از این از قطعی شدن آموزش حضوری در ترم آینده دانشگاهها خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، آموزش ترم آینده دانشگاهها به شکل حضوری خواهد بود.
بازگشایی دانشگاه ها مهر ۱۴۰۱
وی درباره برگزاری برخی کلاسها در ترم آینده به صورت غیرحضوری توسط برخی از دانشگاهها اظهار داشت: اصلاً کلاس غیرحضوری برای ترم آینده نداریم.
وزیر علوم ادامه داد: همه کلاسهای ترم آینده به صورت حضوری برگزار می شود مگر اینکه شرایط خاصی ایجاد شود که قابل پیش بینی نباشد، در غیر این صورت تمام کلاسها حضوری خواهد بود.
آیا مدارس مهر ۱۴۰۱ حضوری است؟
در بخشی از مصوبه ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا به وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد آمده است با توجه به قطعی بودن آموزش حضوری در مدارس و دانشگاهها، قبل از آغاز سال تحصیلی جدید، تزریق نوبت یادآور واکسن برای دانشجویان پیگیری شود.
همچنین وزارت آموزش و پرورش و دانشگاهها باید نسبت به آماده سازی تهویه مناسب در کلاسهای درس و خوابگاههای دانشجویی اقدام کنند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مهر امسال اولین بازگشایی مدارس در دولت جدید است، قرار شد پروژه مهر به استانها و مناطق سپرده شود و یک نظارت ستادی داشته باشیم.
مهدی کاظمی در سیوششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور، اظهار کرد: کمیسیون عدالت آموزشی دو موضوع دارد، یکی عدالت آموزشی است و موضوع بعدی طرح ملی بازگشایی مدارس است. پروژه مهر، با هدف بهینه سازی نیروی انسانی، احصای دقیق آسیب های موجود، جبران کمبودهای ایجاد شده ناشی از کرونا و … شکل گرفته است.
وی ادامه داد: همه تلاش ها بر این است که مهر متفاوتی در دوران پساکرونا شروع کنیم، بعد از ۲۵ ماه آموزش غیرحضوری مدارس باز میشوند. این آموزش غیرحضوری نکات مثبت و منفی داشت.
معاون آموزش متوسطه افزود: آموزش قبل از دوران کرونا با بعد از کرونا متفاوت است، باید از بستر فناوری اطلاعات و تولید محتوای الکترونیک استفاده کنیم تا خانواده ها در آموزش کودکانشان مانند دوران کرونا اثرگذاری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه برای پروژه مهر کارگروههایی راهاندازی شده است، گفت: در پروژه مهر تمام ادارات آموزش و پرورش درگیر می شوند و سایر دستگاه ها نیز با آموزش و پرورش مشارکت خواهند کرد و اثرات آن تا پایان سال تحصیلی باقی خواهد ماند.
کاظمی با تاکید براینکه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ حضوری خواهد بود و هیچ تعطیلی نخواهیم داشت، افزود: در شرایط خاص مانند زلزله و سیل فقط آموزش غیرحضوری میشود.
معاون آموزش متوسطه بیان کرد: تمامی فعالیت ها در استان و مناطق باید مدرسه محور باشد زیرا مدرسه محور تحول است، مناسب تر است تا بازگشایی مدارس با حضور شخصیتهای محلی انجام شود تا تاکیدی بر اهمیت این آیین هم باشد.
نظرات