به گفته احمد مهری اپیدمیولوژیست، ۱۰ درصد خانواده‌های ایرانی در ناامنی غذایی زندگی می کنند و برقرای امنیت غذایی در بین گروه های آسیب پذیر مهم است.

ناامنی غذایی در ایران چقدر است؟

به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک اپیدمیولوژیست گفت: خدمات پزشکی یک راه حل برای کمک به سلامت است اما الزامی برای بهبود سلامت نخواهد بود.

احمد مهری گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که برای ارتقای سلامت باید خدمات پزشکی افزایش پیدا کند. افزایش تعداد بیمار در جامعه اثری مطلوبی در بهبود سلامت مردم نخواهد داشت.

به گفته وی بر اساس بررسی های انجام شده نا امنی غذایی در بین خانواده ها به حدود ۱۰ درصد رسیده است و گزارش ها حاکی از آن است که از هر ده نفر دو مورد دچار کمبود دریافت انرژی، چهار نفر در سطح مطلوب انرژی و همچنین چهار نفر انرژی اضافه دریافت می کنند.

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: خدمات پزشکی یک راه حل برای کمک به سلامت است اما الزامی برای بهبود سلامت نخواهد بود. امنیت غذایی باید در مرحله اول در بین گروه های آسیب پذیر و سپس در کل جامعه برقرار شود.

مهری گفت: مطالعات نشان می دهد که شیوع نا امنی غذایی در بین ۴۹ درصد خانواده های ایرانی، ۶۷درصد در بین کودکان، ۶۱ درصد مادران، ۶۵ درصد از افراد سالمند کشور وجود دارد.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***