به گزارش سلام نو به نقل از تجارتنیوز، قیمت مرغ در ۱۹ مهر ۱۴۰۱ به شرح زیر است (قیمتها به تومان از سایت تحلیل بازار):
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق
۸۴,۵۰۰
مغز ران بدون پوست بدون استخوان
۹۰,۵۰۰
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق
۹۹,۰۰۰
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال
۹۸,۴۰۰
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو
۹۵,۵۰۰
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال
۸۸,۰۰۰
بال کبابی ساده – بدون نوک بال
۶۷,۰۰۰
بازوی کبابی ساده
۴۴,۵۰۰
مخلوط بال و بازو کبابی ساده
۵۹,۰۰۰
فیله مرغ
۱۲۵,۷۰۰
گردن مرغ بدون پوست
۲۰,۰۰۰
شنیتسل بدون آرد
۱۱۰,۲۰۰
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده
۱۱۲,۲۰۰
دل مرغ پاک کرده
۱۹,۰۰۰
جگر مرغ
۱۸,۰۰۰
سنگدان مرغ
۱۹,۰۰۰
پای مرغ
۹,۰۰۰
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی
۱۱۰,۰۰۰
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی
۶۸,۰۰۰
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)
۹۹,۰۰۰
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)
۵۷,۵۰۰
تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی
۴۵,۹۰۰
تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی
۴۲,۹۰۰
تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی
۲۵,۹۰۰
تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی
۱۹,۹۰۰
قیمت مرغ باید بالا برود
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه تا نیمه آبان مشکلی در زمینه تأمین مرغ نخواهیم داشت، گفت: قیمت مرغ باید بالا برود وگرنه تولید میخوابد.
به نقل از ایلنا، علیرضا قراگوزلو با اشاره به اینکه طی دو ماه گذشته دو میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان صورت گرفته است، اظهار کرد: جوجهریزی دو ماه گذشته خوب بوده بهطوریکه سه برابر نیاز استان مرغ تولید شده است و هیچ گونه کمبودی تا نیمه آبان نخواهیم داشت اما با توجه به اینکه قیمت مصوب با قیمت تمام شده همخوانی ندارد و مرغداران سود نمیکنند، رغبتی به جوجهریزی برای ماههای آینده ندارند.
وی با تأکید بر اینکه تنها راه نگهداشتن تولید اصلاح قیمت مصوب مرغ است، تصریح کرد: به علت اینکه پرورش مرغ گوشتی ریسک بالایی دارد باید حاشیه سود بالاتری نیز داشته باشد در حالیکه حاشیه سود ۱۰ درصدی هم برای مرغداران لحاظ نشده است.
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه ترس ما این است که سرمایه بخش طیور به سمت دیگر برود، یادآور شد: پرورش مرغ یک کار اقتصادی بوده و مرغدار به دنبال سود است و اگر سودی نداشته باشد دیگر جوجهریزی نخواهد کرد. خروج سرمایه از این بخش به زودی بازنمیگردد و در نهایت منجر به آسیب به بخش کشاورزی و سلامت مردم خواهد شد.
قراگوزلو با اشاره به اینکه دولت ارز ترجیهی را حذف کرد و یارانه را به مردم داد، ادامه داد: قرار بود کارت پروتئینی صادر شود اما تاکنون صادر نشده است و یارانه مصرف پروتئین در بخش های دیگر هزینه میشود.
وی با بیان اینکه ظرفیت جوجه ریزی استان در دوره ۹.۵ میلیون قطعه است، خاطرنشان کرد: سهمیه ابلاغی به استان یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه است که در هر دوره بیش از این میزان جوجهریزی میشود اما اگر تولید مقرون به صرفه نباشد جوجهریزی کمتر خواهد شد.
قراگوزلو با اشاره به اینکه در استان کمیتههای مختلفی تشکیل شده و مکاتباتی با وزارت جهادکشاورزی صورت گرفته تا قیمت مصوب مرغ تغییر کند، گفت: قیمت مرغ باید بالا برود وگرنه تولید میخوابد چراکه مرغدار تا زمانی تولید میکند که مقرون به صرفه باشد بنابراین با قید فوریت باید قیمت مرغ اصلاح شود.
نظر شما