به گزارش سلام نو به نقل از برنا؛ احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه سومین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران در این جلسه که با حضور شهردار تهران و دیگر مسئولان برگزار شد، مسائل مختلف شهر تهران مورد ارزیابی قرار گرفت و در ادامه مصوبات جلسه قبل نیز بررسی شد.
وزیر کشور اظهار کرد: در بخش ساختمانهای نا ایمن، اقدامهای خوبی انجام شده و قرارگاهی نیز در این بخش شکل گرفته و ارزیابیهای خوبی برای سازه های ناپایدار در حال انجام است و باید بیان کنم مسائلی که میتواند برای شهر تهران مشکل ایجاد کند در این جلسه بررسی شد و مصوبات جلسات گذشته نیز پیشرفت خوبی داشت.
وی ادامه داد: سیل، زلزله، طوفان، سازههای ناایمن و اقدامهای انجام شده در این حوزه از جمله موضوعاتی بود که در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وحیدی بیان کرد: در حوزه موضوعات فنی باید مطالعات بیشتری انجام شود و در ادامه نیز موضوع آب بحث و بررسی قرار گرفت، زیرا یکی از مشکلات شهر تهران با توجه به کاهش نزولات آسمانی، ذخیره پشت ۵ سدی است که آب تهران را تامین می کند که وضعیت در این بخش خوب نیست و باید مراقبت کرد.
وزیر کشور افزود: در این شرایط لازم است در الگوی مصرف مطابق دستورالعمل وزارت نیرو عمل کرد تا به لطف الهی شامل نزولات آسمانی باشیم و شهرداری تهران نیز در این بخش همکاری بسیار خوبی با سازمان آب منطقه ای داشته است تا بتوانند در تامین آب کمک کنند اما آنچه که مشخص است باید الگوی مصرف را اصلاح کنیم.
وی درباره اینکه احتمال جیره بندی آب در تهران وجود دارد یا خیر، گفت: بهتر است این موضوع را همکاران ما در وزارت نیرو بحث کنند و اطلاعات دقیق بدهند اما آنچه که مهم است ما باید در مصرف آب مراقبت کنیم و صرفه جویی داشته باشیم.
وحیدی با اشاره به نقش دستگاه ها در کنترل آلودگی هوا بیان کرد: راه حل های مشخصی در این بخش وجود دارد که یکی از آن ها توسعه حمل و نقل عمومی است که خوشبختانه با اقدام هایی که در شهرداری تهران انجام شده است ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نو به ناوگان اضافه شد و کار توسعه و ساخت مترو نیز در حال انجام است.
وزیر کشور افزود: در بخش توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی باید حمایت کرد و در بخش دیگر کمک هایی از سوی وزارت نفت انجام شده است تا خودروهای با کیفیت یورو ۵ تردد کنند و باید اعلام کنم تولیدات انجام شده در این بخش نیز خوب است.
وی با تاکید بر لزوم کنترل واحدهای آلاینده ادامه داد: پیش بینی شده است مجموعه هایی که باعث آلودگی هستند مورد بررسی قرار بگیرند و با استفاده از فیلترهایی که باعث کاهش آلودگی می شود میزان آلودگی را کنترل کنند، اما باز تاکید می کنم مهم ترین اقدام در بخش کنترل آلودگی هوا توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و برقی کردن ناوگان است.
وحیدی بیان کرد: آلودگی هوا تمام حوزه ها را شامل می شود و باید در هر جایی که منشا آلودگی است، بررسی لازم را داشته باشیم، زیرا در قانون دستگاه های مختلف وظیفه دارند و باید به آن عمل کنند.
نظر شما