در هفته های اخیر به دلیل فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ استفاده از فیلترشکن رواج یافته است و بسیاری از کاربران به دنبال فیلترشکن های مشهور برای استفاده هستند، در این مطلب به معرفی بهترین فیلترشکن گوشی و ویندوز که رایگان هستند پرداخته ایم که در ادامه خواهید خواند.

بهترین فیلترشکن گوشی و ویندوز کدام است؟ | کدام فیلترشکن ها قابل اعتماد هستند؟ + فیلترشکن رایگان و مجانی

به گزارش سلام نو، البته بعضی از فیلترشکن‌ها کاربرد امنیتی دارند یعنی با عوض‌کردن آی‌پی آدرس فرد مورد نظر جلوی هک شدن را می‌گیرند.

استفاده از فیلتر شکن چه کاربردی دارد؟

برنامه های فیلتر شکن برای اجرا بر روی سیستم، چند پورت را جهت اجرای دستورات باز می‌کند. هیچ شرکت‌ امنیتی، امنیت هنگام استفاده از فیلتر شکن‌ها را تأیید نکرده است. پیشرفت فناوری و ارتباطات باعث شده تا افراد بتوانند با یک جستجوی ساده در اینترنت به هر نوع اطلاعاتی در هر زمینه‌ای دست پیدا کنند. همین امکانات اینترنت این قابلیت را به افراد میدهد تا توانایی انتشار هر موضوعی را بر بستر اینترنت داشته باشند. ممکن است تعدادی از این اطلاعات مناسب برای انتشار و در معرض عموم قرار گرفت نباشد.

خطرات استفاده از فیلترشکن | استفاده از فیلترشکن ضرر دارد؟

برخی از روش‌ها و نرم‌افزارهایی که برای عبور از فیلترینگ وجود دارند قابل اعتماد هستند، اما در این بین برخی از نرم‌افزارها ممکن است خطراتی برای کاربران استفاده‌کننده در پی داشته باشند. فیلترشکن‌های حاوی بدافزار، ردیابی کاربران، دسترسی شرکت‌های شخص ثالث به داده‌های کاربران، دزدی پهنای باند، ربودن مرورگر و نشت داده از جمله این خطرات می‌باشند.


۱- سایفون (Psiphon)

سایفون یک پراکسی وب برای کمک به کاربران اینترنت است تا از سیستم‌های فیلترینگ محتوا که برای سانسور اینترنت توسط دولت‌ها استفاده می‌شوند، عبور کنند. طراحی اولیهٔ سایفون توسط آزمایشگاه سیتیزن در دانشگاه تورنتو صورت گرفته‌است؛ ولی از سال ۲۰۰۸ توسط شرکتی کانادایی به نام سایفون توسعه داده می‌شود.

این فناوری به کاربران اینترنتی ساکن کشورهای آزاد اجازه می‌دهد اینترنت آزاد را از طریق رایانه خویش در اختیار کاربرانی که اینترنت در کشور آن‌ها سانسور (فیلتر) می‌شود از جمله: بلاروس، میانمار، چین، کوبا، مصر، ایران، کره شمالی،عربستان، سوریه، تونس، ترکمنستان، ازبکستان، و ویتنام قرار دهند.

۲- هات‌اسپات شیلد (Hotspot Shield)

هات‌اسپات شیلد (به انگلیسی: Hotspot Shield) یک نرم‌افزار کاربردی ساخته شده توسط AnchorFree, Inc است که به کاربر اینترنتی اجازه اتصال به شبکه خصوصی مجازی را می‌دهد.

هات‌اسپات شیلد فیلترشکن مناسب و امنی برای عبور از فیلترینگ است. هات‌اسپات شیلد سیستم‌عامل‌های مختلفی را پشتیبانی می‌کند و دارای دو نسخه رایگان و غیررایگان است. هات‌اسپات شیلد بسیار امن است و از سیستم رمزگذاری استفاده می‌کند، کلیه ترافیک مصرفی شما را رمزگذاری می‌کند، شما را در شبکه ناشناس نگه می‌دارد و امکان وب‌گردی امن را به شما می‌دهد. هات‌اسپات‌شیلد یک شبکه خصوصی مجازی بین شما و گذرگاه اینترنت شما ایجاد می‌کند که این تونل بسیار امن و غیرقابل نفوذ است. امکان ردیابی فعالیت‌های شما در زمانی که از این فیلترشکن استفاده می‌کنید و همچنین نفوذ هکرها وجود ندارد.

هات‌اسپات شیلد از ارتباطات اینترنتی خانگی و عمومی شما محافظت می‌کند و ارتباطی امن را برای شما ایجاد می‌کند، از شما محافظت می‌کند و امنیت شما را با استفاده از رمزگذاری “HTTPS” بالا می‌برد و از کلیه اطلاعات شما از جمله اطلاعات شخصی شما و اطلاعات خرید اینترنتی شما محافظت می‌کند.

از سیستم شما در مقابل حمله بدافزارها و فیشینگ‌ها محافظت می‌کند.

۳- لنترن (LANTERN)

لنترن (به انگلیسی: LANTERN) نوعی فیلترشکن همتا به همتای متن‌باز و رایگان است که بر اساس طرحی از شرکت غیرانتفاعی brave new software به منظور مبارزه با سانسور اینترنت و دستیابی افراد به اینترنت آزاد ابداع شده‌است.

هدف لنترن تنها ارائه یک روش سریع برای دور زدن فیلتر اینترنت است و مانند نرم‌افزار ناشناسی تور یک ابزار و شبکه برای ناشناس ماندن نیست.

لنترن از طریق گوگل تاک می‌تواند یک ارتباط بین کاربران ایجاد کند. در صورت در دسترس نبودن کاربر مطمئن، امکان دسترسی به سرویس ابری لنترن وجود دارد. این ارتباط کاربران و لنترن رمزنگاری شده‌است.

لنترن برای نخستین بار در نوامبر ۲۰۱۳ با ارسال دعوت‌نامه برای تعداد محدودی کاربر از پیش ثبت نام شده به صورت آزمایشی شروع به کار کرد.

یک بودجه ۲/۲ میلیون دلاری توسط وزارت امور خارجه آمریکا برای لنترن تأمین شده‌است.[۶] این موضوع باعث ایجاد نگرانی در موردحریم خصوصی کاربران شده‌است.

۴- فری گیت (Freegate)

فری‌گیت نرم‌افزاری است که به کاربران اینترنت در کشورهای چین، سوریه، تونس، ایران، ویتنام، امارات متحده عربی و بسیاری کشورهای دیگر اجازه می‌دهد که به وبگاه‌هایی که توسط دولتها فیلتر (مسدود) شده‌اند، دسترسی پیدا کنند. این برنامه از تعدادیپراکسی باز برای عبور دادن اطلاعات کاربران از سد فایروالهایی که کار مسدود کردن وبگاه‌ها را بر عهده دارند، استفاده می‌کند. شرکت سازندهٔ این نرم‌افزار تخمین می‌زند که این نرم‌افزار ۲۰۰٬۰۰۰ کاربر در سال ۲۰۰۴ داشته باشد.

فیلتر شکن فری گیت به صورت قابل حمل این امکان را به کاربر میدهد که بتواند در هر جایی و با هر کامپیوتری که به اینترنت متصل است بدون نیاز به نصب نرم افزار فیلترینگ را دور بزند. و هدف اصلی برای مبارزه با سانسور اینترنت در چین است.

با فیلتر شکن فری گیت ، فیلترینگ به راحتی قابل دور زدن است. فقط بر روی آیکون برنامه کلیک کنید و به پروکسی سرور به طور کاملا ناشناس وصل می شوید.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***