عضو هیئت مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی خبر گران‌ شدن نرخ گوشت گوسفندی در بازار را تایید کرد.

افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار

به گزارش سلام نو به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت گوشت قرمز در ۷ آذر ۱۴۰۱ به شرح زیر است

راسته با استخوان گوسفندی

۱۷۶.۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۹۵.۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۷۸.۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۲۰۵.۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۸۰.۰۰۰

گردن گوسفندی

۱۳۵.۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۹.۰۰۰

گردن گوساله

۱۳۵.۰۰۰

قلم گوساله

۳۹.۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۷۰.۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۹۵.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۱۰۵.۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۸۰.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۸۸.۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۲۰۲.۰۰۰

قیمت گوشت گوسفندی چند؟

عضو هیئت مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی با تایید خبر افزایش گران‌ شدن نرخ گوشت گوسفندی در بازار، گفت: قیمت گوشت گوساله در هفته اخیر تغییر محسوسی نکرد، اما نرخ گوشت گوسفند افزایش ۱۰ هزار تومانی را تجربه کرد و قیمت لاشه گوشت گوسفندی در بازار به کیلویی ۲۰۵ هزار تومان رسید.

نیما حبیب‌فر نرخ گوشت گوساله بدون استخوان را کیلویی ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: بعد از وضع تعرفه سنگین برای صادرات گوشت گوساله امکان صادرات آن از بین رفت از این‌رو نرخ آن تغییر چندانی نکرد و به‌نظر می‌رسد افزایش نرخ گوشت گوساله در بازار منطقی‌تر جلو می‌رود.

حبیب‌فر با بیان اینکه همواره کاسبان از کسادی بازار سخن می‌گویند، خاطرنشان کرد: رکود فعلی بازار واقعی است و ارتباطی با آه و ناله همیشگی کاسبان ندارد؛ چراکه هزینه‌های خانوارها بالا رفته است و در این شرایط خریدوفروش برای خریدار و فروشنده صرفه اقتصادی ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اقدامات شرکت پشتیبانی امور دام برای حمایت از مصرف پروتئین خانوارها را موثر می‌دانید؟ گفت: شرکت پشتیبانی امور دام اقدامات موثری برای کاهشی نشدن مصرف انجام داده است و در آینده خبرهای خوبی از این شرکت خواهیم شنید.

واردات بر کاهش قیمت گوشت موثر است

این فعال صنفی فروش اینترنتی گوشت و خرید مستقیم کسبه از کشتارگاه‌ها را به‌عنوان طرح‌های در دست اجرا شرکت پشتیبانی امور دام معرفی کرد و افزود: در حال حاضر گوشت گوساله از هند و برزیل برای مصارف صنعتی و خانگی وارد می‌شود؛ ۸۰ درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای تولید سوسیس و همبرگر مصرف می‌شود و بخشی از آن به مصارف ارگان‌ها می‌رود؛ تجربه نشان داده است که همواره واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمت‌ها را می‌کشد و اجازه نمی‌دهد که قیمت‌ها بی‌رویه گران شوند.

نیما حبیب‌فر در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر خانوارها متقاضی خرید کدام محصول پروتئینی هستند؟ خاطرنشان کرد: مصرف مرغ در بین ایرانیان ۳ برابر بیشتر از سایر پروتیئن‌ها بود، اما با افزایش نرخ آن در بازار، میزان تقاضا برای خرید مرغ کاهش پیدا کرده است اما با این حال همچنان در رتبه نخست مصرف قرار دارد پس از آن گوشت گوساله و در نهایت گوشت گوسفند بیشتر مصرف می‌شود. خانواده‌ها می‌توانند با ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان یک کیلو مرغ خریداری کند اما برای خرید یک کیلو گوشت قرمز باید حداقل ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تومان هزینه کند.

حبیب‌فر ادامه داد: گوشت گوساله مانند گوشت گوسفند چربی ندارد و از آنجایی‌که ما ایرانیان تمایل داریم گوشت‌های کم‌چرب مصرف کنیم تقاضا برای خرید آن نسبت به گوسفند بیشتر است. گوشت گوسفند چربی و استخوان دارد و وقتی قصاب این موارد را گوشت جدا می‌کند در نهایت گران‌تر برای مصرف‌کننده تمام می‌شود این در حالیست که گوشت گوساله ضایعاتی ندارد و همان چیزی که خریداری می‌شود می‌توان آن را مصرف کرد.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***