به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، سهم سوابق تحصیلی از کنکور ۱۴۰۲ به صورت قطعی اعمال خواهد شد. روند تأثیرگذاری نمرات امتحانات نهایی در کنکور از سال ۱۴۰۲ بدین شرح است:
سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ سهم نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم ۴۰ درصد، سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ سهم نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم ۵۰ درصد، سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ سهم نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم ۶۰ درصد و سال ۱۴۰۵-۱۴۰۶ سهم نمرات امتحانات نهایی برای پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم ۶۰ درصد است.
تمام دانشآموزان دوره متوسطه دوم در پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم از خرداد ۱۴۰۳ باید در امتحانات نهایی شرکت کنند.
حسن مروتی؛ معاون امور آزمونهای سازمان سنجش با اشاره به برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۲ در تاریخ ۲۹ و ۳۰ دی ماه امسال گفت: نوبت دوم کنکور در روزهای ۱۵ و ۱۶ تیر سال آینده برگزار میشود.
وی افزود: در کنکور ۱۴۰۲ نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم سهم ۴۰ درصدی دارد و ۶۰ درصد نمره نیز مربوط به سوالات اختصاصی کنکور است.
مروتی ادامه داد: اگر داوطلب در هر دو نوبت کنکور شرکت کرده باشد، هر مرحله که نمره بالاتری کسب کرده باشد ملاک قرار خواهد گرفت مگر آنکه فرد در دو گروه آزمایشی مختلف مانند ریاضی و تجربی شرکت کرده باشد، در چنین مواردی از فرد پرسش میشود، نتایج کدام را برای پذیرش دانشگاهها استفاده خواهد کرد.
معاون امور آزمونهای سازمان سنجش بیان کرد: با توجه به اینکه تدریس کتابهای درسی پایه دوازدهم برای شرکت دانشآموزان در کنکور دی ماه به طور کامل نخواهد بود، بنابراین این گروه از داوطلبان این نوبت را به صورت آزمایشی شرکت کنند و هدف اصلی خود را کنکور تیر ماه قرار دهند.
وی ادامه داد: برای کنکور دی ماه، کارنامه صادر خواهد شد اما انتخاب رشته فقط یک بار آن هم در تیر ماه است همچنین ثبت نام هر نوبت کنکور مجزاست و کار ثبت نام کنکور دی ماه به پایان رسیده و فرایند ثبت نام کنکور تیر ماه از ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ آغاز میشود البته اگر داوطلبی در کنکور دی شرکت کرده و دیگر تمایلی به شرکت در نوبت دوم کنکور نداشته باشد، میتواند برای ثبتنام اقدام نکند.
وی درباره طرح پیشنهادی مجلس برای کنکور و احتمال توقف مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: با توجه به اینکه یک میلیون داوطلب برای کنکور دی ماه ثبتنام کردهاند، مجلس نیز تأکید دارد که کنکور ۱۴۰۲ مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرا شود و اگر مصوبهای هم برای کنکور داشته باشند برای سال ۱۴۰۳ است.
مروتی بیان کرد: بزرگترین دغدغه شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که استرس دانشآموزان کاهش یابد و سوابق تحصیلی آموزش و پرورش مورد توجه بیشتری قرار بگیرد از سوی دیگر مجلس نیز دغدغههای مختلفی دارد و این پرسش را مطرح میکنند که آیا توان اجرای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد؟ آیا آموزش و پرورش میتواند سوابق تحصیلی را دقیق اجرا کند. طبق آمار سال گذشته، سابقه تحصیلی ۴۸۰ هزار داوطلب تکمیل نشده است، آیا آموزش و پرورش میتواند این سوابق را تا تیر سال آینده برای تمام آنها ایجاد کند؟
نظر شما