فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار حدود پنجاه کیلومتر است که با فرض روان بودن ترافیک می تواند در عرض حدود یک ساعت طی شود.

فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار

سلام نو-سرویس گردشگری: وقتی بار سفر می بندیم و به قصد حظ بردن از خنکا و پاکی هوا و سرسبزی دل انگیز طبیعت راهی شمال ایران می شویم چند گزینه پیش رویمان قرار دارد. گرچه جاده چالوس در تمام زمینه ها و فاکتورها (مثل امنیت جاده و سرعت رسیدن به مقصد) قافیه را به رقیبان خود می بازد، اما باز هم با اختلاف محبوب ترین محور مواصلاتی تهران به شمال و شلوغ ترین آنهاست. چرا؟ چون این جاده نه تنها یک مسیر بلکه خود یک مقصد و هدف نهایی سفر است.

اگر می خواهید در حین سفر و در جاده قدم به قدم زیبایی ببینید انتخاب اول و آخر جاده چالوس است. همچنین اگر می خواهید از شماری از زیباترین و دیدنی ترین جاذبه های گردشگری شمال کشور نیز بازدید کنید، می توانید راه جاده چالوس را در پیش بگیرید. انبوهی از روح نوازترین جنگل ها و دریاچه ها و آبشارها و رودخانه ها در انتظار شماست. انبوهی از تماشایی ترین و بهشتی ترین روستاها. در این مطلب قصد داریم به معرفی یکی از این روستاها یعنی روستای سپهسالار یا همان امامزاده سپهسالار و همچنین فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار بپردازیم. با ما همراه باشید.

فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار چقدر است؟

فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار حدود پنجاه کیلومتر است. البته این فاصله این روستا با مرکز شهر کرج است. فاصله سپهسالار با سد کرج نیز در حدود پانزده کیلومتر می باشد. روستای سپهسالار یا تکیه سپهسالار یکی از روستاهای تابعه بخش آسارا در استان البرز است. بخش آسارای البرز منطقه ای با بافت و فضای روستایی است که از سه دهستان آدران، آسارا و نسا تشکیل یافته است. دهستان آسارا بزرگترین دهستان در میان این سه دهستان است و مجموعا بیست و یک روستا را در درون خود جای داده است. روستای سپهسالار نیز یکی از این بیست و یک روستا است.

شما می توانید فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار را در عرض حدود یک ساعت طی نمایید.

فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار

روستای سپهسالار

جاهای دیدنی سپهسالار

همانطور که از نام این روستا نیز پیداست مهمترین جاذبه گردشگری آن امامزاده ای است که در نزدیکی آن قرار دارد. مقبره امامزاده ابراهیم مقبره بسیار خاصی است و می توان آن را منحصر بفرد ترین مقبره مذهبی موجود در ایران دانست. دلیل این امر این است که مقبره این امامزاده در درون یک غار واقع شده است. روستای سپهسالار را به خاطر وجود همین امامزاده با نام هایی همچون تکیه سپهسالار، امامزاده ابراهیم و تکیه امامزاده ابراهیم نیز می شناسند.

روستای سپهسالار در پنج کیلومتری غرب جاده چالوس واقع شده است و از حیث زیبایی های طبیعی نیز یکی از دیدنی ترین روستاهای جاده چالوس است. مشهورترین جاذبه طبیعی سپهسالار آبشار تماشایی آن می باشد. آبشار سپهسالار آبشاری با ده متر ارتفاع است که با قرارگیری در میان دو صخره از منظره ای بسیار دیدنی برخوردار شده است. علاوه بر این موقعیت ویژه، شکل تابش آفتاب به این آبشار نیز دیگر دلیل زیبایی بی حد و حصر آن است. اگر می خواهید از یک طرف با یکی از خنک ترین و خوش آب و هوا ترین و از طرف دیگر با یکی از زیباترین و چشم نواز ترین آبشارهای ایران روبرو شوید حتما سری به امامزاده سپهسالار بزنید.

فاصله کرج تا امامزاده سپهسالار

آبشار سپهسالار

بهترین زمان سفر به این روستا

روستای سپهسالار نیز مانند دیگر روستاهای اقلیم البرز منطقه ای ییلاقی به شمار می رود. بنابراین بهترین زمان سفر به این روستا نیمه ابتدایی سال می باشد. با توجه به اینکه سطح رطوبت و میزان درجه حرارت این روستا در فصل تابستان بسیار پایین است سفر به آن در این فصل می تواند تجربه ای دلپذیر را برای شما رقم بزند. خصوصا محدوده اطراف آبشار سپهسالار و فضای زیر صخره های این آبشار. با این وجود روستای سپهسالار در فصل پاییز نیز پذیرای گردشگران زیادی است. اما سفر به آن در چهار ماه پایانی سال به دلیل برودت هوا و صعب العبور بودن مسیر دسترسی به روستا چندان گزینه مناسبی نیست.

روستاهای اطراف سپهسالار

روستای وینه واقع در کیلومتر هشتم جاده چالوس یکی از روستاهای نزدیک به روستای سپهسالار است که می تواند جذابیت های زیادی برای شما داشته باشد. این روستا درست در حاشیه رودخانه خروشان چالوس واقع شده است و این موقعیت جغرافیایی ایده آل رمز توریستی بودن وینه است. اگرچه رستوران معروف این روستا نیز گردشگران زیادی را به سمت آن جذب می کند. رستوران وینه قدیمی ترین باغ رستوران جاده چالوس است که در زمان جنگ جهانی دوم افتتاح شده است. در این رستوران علاوه بر انواع غذاهای ایرانی، چای آتشی و قلیان نیز برای مشتریان سرو می شود.

دیگر روستای توریستی نزدیک به روستای سپهسالار روستای ارنگه می باشد. این روستا صاحب یکی از مرتفع ترین آبشارهای ایران است. آبشار هفت چشمه با نود متر ارتفاع در کیلومتر هجدهم جاده چالوس و در نزدیکی روستای ارنگه قرار دارد. از جمله دیگر دیدنی های ارنگه رودخانه این روستا، آبشار آدران و دره هفت چشمه را می توان نام برد. قدیمی ترین درخت چنار ایران نیز در حیاط امامزاده این روستا قرار دارد. گورستان تاریخی ارنگه و قله پورا نیز دیگر جاذبه های گردشگری روستا می باشند.

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***