راه های مهاجرتی زیادی به کانادا وجود دارد اما افراد باتوجه به شرایط خود باید یک روش را انتخاب کنند. به طور کلی نمی توان گفت که یک راه ارزانترین، سریعترین و بهترین راه مهاجرت به کانادا برای همه افراد است؛ برای مثال جوانانی که هیچگونه سابقه کار و مدرک تحصیلی ندارند بهتر است از طریق تحصیل به این کشور وارد شوند همچنین برخی از افراد شرایط انتخاب روش هایی مانند تحصیلی یا کار را ندارند اما یکی از نزدیکان آنها در این کشور اقامت دارد و از طریق اسپانسرشیب می توانند اقامت این کشور را دریافت کنند!
پس یک راه کلی برای همه افراد وجود نداشته و براساس شرایط فرد روش مهاجرت نیز متفاوت است. ما در این بخش ارزانترین روش های مهاجرت به کانادا را برای شما آورده ایم شما می توانید باتوجه به شرایط خود از طریق یکی از این روش ها اقدام کنید همچنین در صورتی که نیاز به راهنمایی داشتید می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید. پس اگر سوالات زیر ذهن شما را مشغول کرده است تا انتهای متن با ما باشید!
ارزانترین راه مهاجرت به کانادا کدام است؟
اگر بخواهیم نگاهی از بالا و بهصورت کلی به روشهای مهاجرت به کانادا داشته باشیم، ۲ روش اخذ پناهندگی و اسپانسرشیپ ارزانترین روشها هستند. در پناهندگی با توجه به شرایطتان و بررسی پرونده توسط هیئت پناهندگی کانادا یا به اقامت این کشور میرسید یا درخواست شما رد خواهد شد.
اسپانسرشیپ هم به این صورت است که با حمایت مالی یکی از اعضای خانواده درجه۱ که اکنون اقامت کانادا را دارد، به این کشور مهاجرت میکنید. در ادامه این دو روش را با جزئیات بررسی میکنیم.
پناهندگی ارزانترین راه مهاجرت به کانادا، اما بدترین
از دید افراد زیادی، پناهندگی ارزانترین راه مهاجرت به کانادا است و تقاضا برای اخذ پناهندگی کانادا هم در این سالها افزایش یافته است. شاید بتوان پناهندگی را یکی از آسانترین و ارزان ترین راه مهاجرت به کانادا دانست، اما نه به این سادگیها که فکر میکنید! مهاجرت رایگان به کانادا از طریق پناهدگی ممکن است، اما واقعیت این است که این راه خطرات، دردسرها و مشکلات بیشماری دارد و اصلا پیشنهاد نمیشود.
با درنظر گرفتن خطرات، مشکلات و معضلات پناهندگی و مدت زمان بررسی پرونده، این روش از آخرین راههای مهاجرت است. با توجه به آمار بالای درخواستها برای پناهندگی کانادا، هیئت مهاجرت و پناهندگی کانادا (Immigration and Refugee Board of Canada) بهصورت مستقل مسئول رسیدگی به درخواستهای پناهندگی در کانادا است. بررسی درخواستها در این روش با دقت و بهسختی انجام میشود تا تنها افراد واجد شرایط بتوانند وارد کانادا شوند.
طبق آمار هیئت پناهندگی کانادا (IRB) در سال ۲۰۱۹ حدوداً ۵۸ هزار درخواست پناهندگی ثبت شده است که از این تعداد تنها ۲۵ هزار درخواست قبول شده است.
بنابراین اگر بهفکر مهاجرت قانونی و کم ریسک هستید، پناهندگی را از ذهنتان بیرون کنید. ارزانتر بودن پناهندگی به معنای بهترین بودن آن نیست. شاید در بخش هزینهها، کم هزینه ترین روش مهاجرت به کانادا باشد، اما با نگاهی به شرایط و خطرات آن، این روش اصلاً توصیه نمیشود.
اسپانسرشیپ؛ ارزانترین راه مهاجرت به کانادا
مهاجرت از طریق اسپانسرشیب یکی از ارزانترین راه مهاجرت به کانادا برای شخصی که شرایط آن را داشته باشد، محسوب می شود. برای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ باید والدین، همسر، فرزندان یا اقوام خاص نظیر خواهر و برادر متقاضی در کانادا حضور داشته باشد و مشغول کار و زندگی باشد همچنین این شخص بایستی اقامت دائم یا شهروندی کانادا را نیز اخذ کرده باشد.
حامی می بایست تعهد دهد که هزینه های شخص متقاضی را تامین می کند. حامی در صورتی می تواند به عنوان اسپانسر عمل کند که دارای شرایط مالی مناسب و حقوق خوب باشد. متقاضی می بایست مبلغی حدود ۱۰۵۰ دلار کانادا بابت درخواست مهاجرت پرداخت کند. هزینه اسپانسرشیپ تنها ۴۷۵ دلار می باشد که برای حق اقامت دائم کانادا در این روش متقاضی می بایست ۵۰۰ دلار پرداخت کند. پس با دقت به هزینه هایی که متقاضی می بایست در این روش صرف کند، می توان به این نتیجه رسید که اسپانسرشیب یکی از راه های مهاجرت به کانادا با هزینه کم می باشد.
ارزانترین راه مهاجرت به کانادا با ازدواج
ازدواج یکی دیگر از ارزانترین راه مهاجرت به کانادا است. در این روش افراد باید با کسی که شهروند کاناداست و یا اقامت دائم کانادا را دارد ازدواج کنند تا بتوانند اقامت این کشور را دریافت کنند. از دیگر شرایط که می توان به آن اشاره کرد این است که سن فرد حتما باید بالای ۱۸ سال کامل باشد. شخص اسپانسر شونده باید حداقل تا ۳ سال هزینه های زندگی همسرش در کانادا را داشته باشد.
فرد اسپانسر شونده نباید هرگونه تخلف و قانون شکنی در پرونده خود داشته باشد و به نوعی بتواند گواهی عدم سوئ پیشینه را ارائه دهد. اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج را می توان یکی از ارزان ترین گزینه های موجود قلمداد کرد. زیرا در این راه اگر فرد مقیم کانادا اسپانسر شود تقریبا هزینه خاصی برای فرد نخواهد داشت. البته باید به این موضوع هم توجه داشته باشید که فردی که اسپانسر می شود نباید در ۵ سال گذشته این کار را برای شخص دیگری هم انجام داده باشد. در صورت انجام این کار نمی تواند صلاحیت لازم برای اقدام با فرد جدیدی را داشته باشد.
نظر شما