به گزارش سلام نو به نقل از خبر آنلاین، بلافاصله پس از مرگ اینشتین، مردی با نام توماس استولتز هاروی، آسیب شناس بیمارستان پرینستون که بر کالبد شکافی این فیزیکدان نظارت داشت، مغز اینشتین را از بدنش خارج کرد و آن را به ۲۴۰ قطعه برش داد و بیشتر قطعات آن را بیشتر از ۴۰ سال پیش خود نگه داشت.
هاروی بدون اجازه از خانواده اینشتین برشهای مغز او را روی اسلایدهای مختلف نصب کرد و آنها را برای تعداد نامعلومی از محققان ارسال کرد. او امیدوار بود با این کار بتواند پرده از اسرار پنهان مغز انیشتین بردارد.
هاروی خود شخصا رانندگی کرد و بسیاری از این نمونهها را در سراسر ایالات متحده و بخشهایی از کانادا پخش کرد، و در عین حال قسمت اعظم مغز انیشتین را داخل شیشهای که آن را داخل یک جعبه مقوایی نگه داشته بود در ماشینش پنهان میکرد.
زمانی که بالاخره سفر جادهای هاروی با مغز این نابغه به پایان رسید، مکعبهای باقیمانده مغز را به شیشههایی در خانهاش منتقل کرد. اگرچه همچنان این نمونهها را با محققان علاقمند به اشتراک میگذاشت، اما قسمت اعظم مغز اینشتین را تا سال ۱۹۹۸ نزد خود نگه داشته بود.
تا اینکه بالاخره بقایای مغز اینشتین را در سال ۱۹۹۸، یعنی ۴۳ سال پس از خارج کردن آن از بدن آلبرت اینشتین به مرکز پزشکی دانشگاه پرینستون بازگرداند. به گزارش بی بی سی، در حال حاضر دانشمندان فقط زمانی اجازه دارند که مغز این نابغه را ببینند که طرح تحقیقاتی خوبی را به مرکز پزشکی ارائه دهند.
نظر شما