نظامیان اوکراینی در مصاحبه با نیویورک‌تایمز نسبت به آموزش و کمک‌های نامتناسب ناتو و آمریکا به این کشور انتقاد و اظهار کردند استحکامات دفاعی روسیه و ناآزمودگی سربازان اوکراینی، تلفات سنگینی را به ارتش اوکراین تحمیل کرده است.

«چرا ضدحمله ناکام ماند؟»؛ اعضا و فرماندهان ارتش اوکراین پاسخ می‌دهند

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، برخی تجهیزات ارسالی ناتو مناسب جنگ اوکراین نیست، از جمله خودروهای زرهی «اینترنشنال مکس‌پرو» که بیشتر در عملیات‌های ضدشورش کاربرد دارند تا جنگ با روسیه!

همچنین برخی از سربازان اوکراینی از مدت‌زمان کوتاه و کیفیت نامناسب آموزش‌هایی انتقاد کردند که در آمریکا گذرانده‌اند. به عنوان مثال، یکی از این سربازان به نیویورک‌تایمز گفت که در مدت آموزش در آمریکا مدام با مربیان درگیر می‌شده، زیرا آن‌ها بر اساس تجارب خود در جنگ‌های عراق و افغانستان به نیروهای اوکراینی آموزش می‌دادند، حال آنکه شیوه‌های جنگی روسیه تفاوت بسیاری با تاکتیک‌های عراق و افغانستان دارد!

در چند ماه گذشته مجموعاً ۳۶ هزار سرباز اوکراینی بین چهار تا شش هفته آموزش نبرد هماهنگ دیدند تا در ضدحمله خود علیه روسیه عملکرد بهتری داشته باشند. با این وجود، نیروهای اوکراینی در گفت‌وگو با نیویورک‌تایمز اعتراف کرد که در طول ضدحمله، مخصوصاٌ در اوایل آن، متحمل تلفات بسیار سنگینی شدند. شدت تلفات تا حدی بود که گاهاً تیپ‌ها از میدان نبرد خارج می‌شدند تا مجدداً عضوگیری کنند.

یک فرمانده اوکراینی در همین راستا گفت: خیلی (نیرو) از دست دادیم! بسیاری از آن‌ها که مانده‌اند هم از لحاظ روانی دچار مشکل شده‌اند.

این در حالی است که بسیاری انتظار داشتند ضدحمله اوکراین سریع‌تر از این‌ها پیش رود. یکی از سربازان اوکراینی گفت: فکر می‌کردیم ضدحمله زود تمام می‌شود و تا پاییز به کریمه می‌رسیم. اما هر متر پیش روی بسیار دشوار است.

کرملین می‌گوید صلح زمانی ممکن خواهد بود که اوکراین به کشوری بی‌طرف بدل شده، قید عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا را زده و حاکمیت روسیه بر مناطق تصرف‌شده را به رسمیت بشناسد؛ اما ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین خواستار پس گرفتن تمامی مناطقی است که روسیه در این جنگ یا در مناقشه سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرده است. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب می‌شوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری همه‌پرسی توسط نیروهای روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند. روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبه‌جزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد.

این روزنامه آمریکایی با اشاره به قدرت توپخانه‌ای برتر روسیه، به نقل از یک نیروی نظامی اوکراینی نوشت: فرماندهان ما در قبال روسیه رویکرد بسیار حساب‌شده‌ای دارند. نباید دشمن را دست‌کم گرفت. روسیه زیرک و قدرتمند است؛ از همین روست که ضدحمله به زمینه‌سازی‌های زیادی نیاز دارد.

یکی دیگر از مشکلات ارتش اوکراین کمبود نیروهای کارکشته است. یک نظامی اوکراینی به نیویورک‌تایمز گفت که به دلیل کمبود شدید نیروهای خبره، ارتش این کشور وادار به عضوگیری و آموزش مختصر نیروهای جدید شده و این به نوبه خود توان نظامی ارتش اوکراین را در ضدحملات کاهش داده است.

از سوی دیگر، وقتی اوکراین در حال گردآوری تسلیحات و تجهیزات تازه برای آغاز ضدحمله بود، روسیه از این فرصت برای تقویت استحکامات دفاعی خود استفاده کرد و کانال‌ها و میدان‌های مین زیادی ایجاد کرد.

به گفته این نظامی اوکراینی، فرماندهان ارتش این کشور باید صبورانه منتظر پدیدار شدن نقطه ضعفی در خطوط دفاعی مستحکم روسیه مانده و سپس تلاش کنند تا از آن برای نفوذ استفاده کنند.

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***