به گزارش سلام نو؛ وی افزود: این طرح شامل یک ایستگاه و ۱۹ کیلومتر مسیر رفت و ۱۹ کیلومتر مسیر برگشت است و تجهیزات باقیمانده آن نیز در حال نصب است.
هرمزی ادامه داد: با همکاری وزارت نیرو ۲ فیدر برق هفت و نیم مگاواتی مشکل تامین برق خط مترو پرند برطرف شد و حداکثر تا اول مهرماه مترو به پرند خواهد رسید.
مترو تهران به مجموعه قطار شهری تهران و همچنین «شرکت راهآهن شهری تهران و حومه» گفته میشود. این مترو در هفت خط اصلی در حال فعالیت است که پنج خط آن (۲، ۳، ۴، ۶، ۷) کاملاً درونشهری، یک خط آن (۵) نسبتاً برونشهری (میان تهران و کرج و شهر جدید مهستان) و یک خط آن (۱، انشعاب خط ۱) به صورت دو بخشی است.
نخستین پست برق مستقل خط ۶ مترو راهاندازی شد
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: پست برق فشار قوی کیانشهر به عنوان نخستین پست برق مستقل خط ۶ مترو تهران راهاندازی شد که برای تامین کل برق مورد نیاز خط مذکور، طراحی و ساخته شده است.
محسن هرمزی اظهار کرد: پست برق جنوبی خط ۶ به ظرفیت ۵۰ مگاوات با حداکثر استفاده از تولیدات داخلی و براساس به روزترین سیستمهای اتوماسیون صنعتی برای کنترل و حفاظت، از امروز راهاندازی شد.
به گفته او، خط انتقال نیروی این پست به طول سه هزار و ۲۰۰ متر، مجهز به ۲ مدار است تا در صورت خروج یکی از مدارها از سرویس، مدار دیگر، انرژی ورودی پست را تامین کند.
هرمزی گفت: با بهرهبرداری از نخستین پست برق مستقل خط ۶ مترو، نه تنها منبع پایدار و مطمئن تامین نیروی حرکت قطارها و برق شبکه داخلی ایستگاههای این خط فراهم شده است بلکه افتتاح ایستگاههای باقیمانده خط ۶ نیز با اطمینان خاطر بیشتری صورت خواهد گرفت؛ البته برای خط مذکور، سه پست برق طراحی شده است که پستهای بعدی هم باید به مرور زمان احداث و راهاندازی شوند.
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران، افزود: برای احداث پست برق جنوبی خط ۶ و همچنین خط انتقال نیرو از پست برق مشیریه تا پست کیانشهر، در مجموع مبلغ ۳۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
نظر شما