مهندس علی محمدیون اتی کندی موفق به کسب مدال نقره مسابقات بین المللی ژنو شد.

کسب مدال نقره مسابقات بین المللی ژنو توسط مهندس علی محمدیون اتی کندی

به گزارش سلام نو به نقل از روابط عمومی افق نیکان، مهندس علی محمدیون اتی کندی موفق به کسب مدال نقره مسابقات بین المللی ژنو شد. متخصص فناوری اطلاعات و نویسنده ایرانی-ترک (شهروند ترکیه) متولد ۱۳۶۴ تحصیلات: رشته کامپیوتر و مدرک کارشناسی ارشد در رشته فناوری اطلاعات تخصص: توسعه نرم افزار، مهندسی شبکه و امنیت اطلاعات.

در رابطه با اختراعتون هم توضیحاتی بفرمایید ؟

جهت تشخیص بیماری هایی مانند گلندر در اسب ها و یا سل در گاوها، آزمایش مالئین یا آزمایش توبرکولین به صورت روتین با تزریق دوزهای کوچکی از مواد آنتی ژنیک در پوست یا زیر پوست حیوانات مزرعه و مربوط به اسب ها انجام می شود. علاوه بر این، به دلیل عدم جمع آوری و گردآوری اطلاعات تزریق در هر حیوان، مکان های مربوط به محل اقامت حیوانات وحشی و حیوانات اهلی، هیچ پایگاه داده ای در مورد تزریقات واکسن ها و داروهایی که حیوانات دریافت کرده اند و به چه شکلی دریافت شده اند، ندارند. هدف این اختراع، طراحی و ایجاد یک سامانه جامع تزریقات دارو و واکسن برای حیوانات وحشی و اهلی است که علاوه بر انجام تزریقات دشوار، اطلاعات کامل و جامع مربوط به هر حیوان در سیستم ذخیره شده و در صورت نیاز، اطلاعاتی از زمان تولد تا کشتار یا پایان حیات حیوان برای جلوگیری از بیماری های گله، استفاده شود.

ایده‌های نو و خلاقانه همیشه در ذهن من وجود داشت و به دنبال راهی برای اجرای آن‌ها بودم. با پیشرفت فناوری و غرق کار مطالعاتی شدن در بازار، به دنبال یافتن راه‌حل‌های جدید و نو در زمینه‌های مختلف بودم.

اما زمانی که به عنوان یک کارآفرین در حال تاسیس یک شرکت بودم، دیدم که اختراعات از چالش‌هایی برای کاربردی‌سازی ایده‌های جدید برخوردارند. به همین دلیل، به سمت اختراع کردن و ثبت اختراع رفتم.

اختراع، بهترین راه برای حفاظت از ایده‌های نو در حوزه‌های مختلف است. با ثبت اختراع، می‌توانم به راحتی ایده‌های خود را از دستبرد ایمن کنم و در عین حال، به نحوی که برای شرکت و برای جامعه مفید باشد، کاربردی‌ کنم. هم چنین با ثبت اختراع، می‌توانم در صورتی که ایده‌های خود را به شرکتی دیگر بفروشم، به صورت قانونی از آن‌ها بهره‌مند شوم.

در کل، به دلیل تمایل به خلق چیزهای نو و مفید و نیز حفاظت از ایده‌های خود در حوزه‌های مختلف، به سمت اختراع کردن و ثبت اختراع رفتم.

مسابقات و نمایشگاه بین المللی اختراعات یک فرصت عالی برای نمایش اختراعات جدید و نوآورانه است که توسط شرکت‌ها و افرادی که مایلند اختراعات خود را به دیگران نشان دهند و به بازار عرضه کنند، بهره می‌گیرند. این رویدادها امکان برقراری ارتباط مستقیم با سایر شرکت‌ها، مخترعان و کارآفرینان را فراهم می‌کنند و می‌تواند به رشد کسب‌وکارها کمک کند.

کسب مدال نقره مسابقات بین المللی ژنو توسط مهندس علی محمدیون اتی کندی

در مسابقات و نمایشگاه بین المللی اختراعات، ارائه اختراع‌ها به صورت عمومی صورت می‌گیرد و در برابر دیگران ارزیابی می‌شوند. این رویدادها به فرد یا شرکت مخترع، فرصت فراهم می‌کند تا اختراع خود را به دیگران نشان دهد، بازخورد و ایده‌های جدیدی را از سایر مخترعان و صاحب‌نظران بگیرد و نهایتاً با کسب جوایز و توجه رسانه‌ها، به بازار عرضه کند.

هدف اصلی شرکت در این رویدادها، به دست آوردن توجه صاحب نظران و بازاریابان است که ممکن است به صورت مستقیم به فروش اختراع نیز منجر شود. همچنین شرکت در این رویدادها می‌تواند به عنوان یک فرصت برای تحقیق و توسعه فناوری‌ها و ارتباط با سایر مخترعان و شرکت‌ها در صنعت مورد علاقه، در نظر گرفته شود. در نتیجه، شرکت در این رویدادها می‌تواند به رشد کسب‌وکار کمک کند و موجبات رشد و پیشرفت صنعت را فراهم کند.

در آینده البته نه چندان دور قصد گسترش کارم رو دارم با گرفتن سرمایه گذار و شراکت در طرح.

البته خیلی کارها هستش که باید انجام بدم بیشتر این کارها دراین حوزه قبل از اجرای طرح اختراعی بنده خواهد بود مثل بررسی های دقیق روی طرح اختراعی،تحقیقات بازار، توسعه فناوری‌های جدید و روش‌های نوین تولید و فروش

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***