در مطلب زیر در سلام نو به بررسی کامل خودرو سوزوکی بالنو پرداخته ایم که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

همه چیز درباره خودرو سوزوکی بالنو | خودرو سوزوکی بالنو چه امکاناتی دارد؟

به گزارش سلام نو، خودرو سوزوکی بالنو، یکی دیگر از خودروهای ژاپنی است. خودرو سوزوکی بالنو سال ۲۰۲۲ طراحی شده است. از رقبای خودرو سوزوکی بالنو 

میتوان به کیا ریو اشاره کرد.  سوزوکی بالنو یک هاچ‌بک شهری است که می‌تواند گزینه مناسبی برای مشتریان جوان باشد. در ادامه بررسی بیشتر این خودرو پرداخته ایم. 

داخل سوزوکی بالنو

فضای داخلی سوزوکی بالنو از استانداردهای کلاس هاچ‌بک پیروی می‌کند، بنابراین محیطی کوچک با انبوهی از تجهیزات را در کابین این خودرو خواهید دید. تریم داخلی این خودرو دورنگ است که به نظر می‌رسد در اکثر نسخه‌ها از ترکیب رنگی مشکی و آبی تشکیل شده باشد. فرمان خودرو نیز فرم دی‌کات دارد که قسمت پایین آن نقره‌ای رنگ است و انبوهی از دکمه‌های کنترلی روی آن قرار گرفته‌اند. داشبورد خودرو نیز طرح سه تکه دارد که هر قسمت آن از یک رنگ تشکیل شده است. بخش میانی داشبورد سوزوکی بالنو از رنگ نقره‌ای مشابه قسمت پایین فرمان بهره می‌برد.

صفحه نمایش سیستم سرگرمی تا حدودی جداگانه از سایر اجزای کابین قرار گرفته است و دریچه‌های سیستم تهویه نیز زیر آن قرار دارند. سوزوکی بالنو با دارا بودن فاصله بین دومحور ۲.۵ متر، یک خودرو کاملا جمع‌وجور به حساب می‌آید. البته صندوق عقب این خودرو ۳۱۸ لیتر است که به نظر کافی می‌رسد. همچنین برای دسترسی به فضای بیشتر، می‌توانید صندلی‌های ردیف عقب را به صورت ۶۰/۴۰ تا کنید.

سوزوکی بالنو

طراحی سوزوکی بالنو

سوزوکی بالنو در هند به تولید می‌رسد اما ظاهر آن به وضوح نمایان‌گر یک خودرو ژاپنی است. طراحی قسمت جلو این خودرو به محصولات تویوتا و نیسان شباهت دارد، هرچند که سوزوکی از زبان طراحی اختصاصی خود برای خودروهایش بهره می‌برد. برای طراحی چراغ‌های این خودرو در قسمت بالا از خطوط خمیده و در قسمت پایین از خطوط تیز استفاده شده است. خطوط طراحی چراغ‌های و جلوپنجره در یکدیگر ادغام شده‌اند که حاصل آن‌ها مجموعه‌ای یکپارچه است. البته مه‌شکن‌های خودرو ظاهر ساده و گرد دارند تا فراموش نکنیم با یک خودرو اقتصادی روبرو هستیم! نمای جانبی سوزوکی بالنو مطابق انتظاری که از یک خودرو اقتصادی داریم، ساده طراحی شده است. البته یک فرورفتگی بزرگ در قسمت پایین درب‌ها وجود دارد که باعث می‌شود تا ظاهر این خودرو بیش از حد اقتصادی نباشد.

در نمای عقب سوزوکی بالنو با ظاهری آشنا مواجه می‌شویم. طراحی چراغ‌های عقب این خودرو به طور کامل شبیه به خودروهای رنو است. استفاده از این الگوی طراحی باعث شده است تا ظاهر بخش عقب خودرو مدرن به نظر برسد. خوشبختانه خبری از خروجی‌های اگزوز تقلبی در سپر عقب بالنو نیست. درب صندوق خودرو نیز ارتفاع قابل توجهی از سطح زمین دارد که باعث می‌شود تا در برخوردهای کوچک، این قسمت آسیب نبیند.

سوزوکی بالنو

مشخصات سوزوکی بالنو

سوزوکی بالنو یک هاچ‌بک کوچک به حساب می‌آید، از این رو نباید توقع پیشرانه‌ای حجیم را زیر کاپوت آن داشته باشید. قدرت بالنو توسط موتور ۱.۵ لیتری چهارسیلندر تنفس طبیعی تامین می‌شود. این پیشرانه حداکثر ۱۰۵ اسب‌بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. به نظر می‌رسد سوزوکی سیاز و سوزوکی بالنو از یک پیشرانه بهره می‌برند. در بخش انتقال قدرت، شاهد استفاده از گیربکس چهارسرعته اتوماتیک هستیم که بازهم این مورد با سوزوکی سیاز مشترک است. این گیربکس قدرت و گشتاور را به دیفرانسیل جلو انتقال می‌دهد.

شتاب صفر تا صد رسمی سوزوکی بالنو معادل ۱۱ ثانیه اعلام شده است که برای خودرویی با وزن یک تن راضی‌کننده خواهد بود. مصرف سوخت ترکیبی سوزوکی بالنو بزرگترین مزیت این خودرو به شمار می‌رود. بالنو در سیکل ترکیبی به ازای صد کیلومتر پیمایش، ۵.۴ لیتر بنزین می‌سوزاند. باک سوخت این خودرو نیز ۳۷ لیتر حجم دارد، بنابراین برد سوزوکی بالنو حدود ۶۸۵ کیلومتر خواهد بود. سیستم تعلیق سوزوکی بالنو همانند پیشرانه این خودرو ساده است. سیستم تعلیق مک‌فرسون در جلو و میله پیچشی نیمه مستقل در عقب، وظیفه دفع و جذب ضربات وارده به اتاق خودرو را برعهده دارند. از این نظر می‌توان گفت که سوزوکی بالنو در وضعیت مشابهی نسبت به پژو ۲۰۶، پژو ۲۰۷ و رانا قرار دارد. ترمزهای این خودرو نیز در جلو از نوع دیسکی و در عقب از نوع کاسه‌ای هستند.

امکانات و تجهیزات سوزوکی بالنو

سوزوکی بالنو در بخش امکانات و تجهیزات عملکردی استاندارد و البته اقتصادی دارد. تجهیزات ایمنی مورد نیاز را در این خودرو خواهید یافت اما امکانات رفاهی آن به اندازه خودروهای رنگارنگ چینی متنوع نیستند. دو کیسه هوا، سیستم‌های ترمز ABS و EBD به همراه سیستم کنترل پایداری تجهیزات ایمنی این خودرو را تشکیل می‌دهند.

در بخش امکانات رفاهی نیز شاهد نصب این موارد هستیم: کروز کنترل، سیستم صوتی به همراه شش بلندگو و نمایشگر ۹ اینچی اندرویدی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سنسور پارک عقب، سنسور باران، سیستم تهویه اتوماتیک به همراه دریچه برای ردیف عقب، فرمان دی‌کات به همراه دکمه‌های کنترلی، پورت شارژر، آینه‌های جانبی تاشونده برقی، دوربین عقب و دوربین ۳۶۰ درجه، تریم چرمی کابین و رینگ‌های آلیاژی ۱۶ اینچی.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***