تعمیر ژنراتور گازی ، به عنوان منابع انرژی اضطراری در شرایط بحرانی یا قطعی برق، اهمیت فراوانی دارند. اما برای اطمینان از عملکرد بهینه و پایدار آنها، تعمیرات منظم و نگهداری صحیح امری حیاتی است.

بررسی ۴ مطالب پربازدید سایت didegar.com  در ماه جاری

دیدگر به عنوان سایت تخصصی صنعت انرژی فعالیت خود را شروع کرده و به تحلیل و بررسی صنعت انرژی می پردازد ، دیدگر یک مرجع تخصصی برای پرداختن به حوزه های محتلف این صنعت از جمله : نفت، گاز و پتروشیمی ، انرژی های نو و تجدید پذیر، آب و برق و مدیریت در این حوزه می باشد .

  1. توربین گازی جامع ترین راهنمای تصویری به همراه جداول

در این مطلب در سایت دیدگر به شکل تخصصی به توربین گازی ، انواع توربین گازی ، قیمت توربین گازی و راهنمای جامع تصویری به همراه جداول تخصصی پرداخته شده است. عملکرد واحدهای توربین گازی دارای تشابه با موتورهای احتراقی است. اصلی ترین بخش های سازنده واحد توربین گازی عبارت از توربین، کمپرسور و اتاق احتراق است.

توربین گازی یک نوع موتور جت است که از انرژی گازها برای تولید حرکت و قدرت می‌استفاده کند. این توربین‌ها از اصول اصلی فیزیک، به ویژه اصل عملکرد اطلاعات دینامیک گازها، برای تولید نیرو و حرکت استفاده می‌کنند. توربین‌های گازی به عنوان یکی از اجزای مهم در سیستم‌های نیروگاهی، هواپیماها، شناورها، و بسیاری دیگر از نظام‌های مهندسی استفاده می‌شوند.

  1. ۴ گام تعمیر ژنراتور گازی برای حفظ عملکرد آن

تعمیر ژنراتور گازی ، به عنوان منابع انرژی اضطراری در شرایط بحرانی یا قطعی برق، اهمیت فراوانی دارند. اما برای اطمینان از عملکرد بهینه و پایدار آنها، تعمیرات منظم و نگهداری صحیح امری حیاتی است.

در این راهنما، به توضیحات جامع در خصوص تعمیر ژنراتور گازی پرداخته و اقداماتی که می‌توانید برای حفظ و بهبود کارکرد این وسیله اساسی انجام دهید، را بررسی خواهیم کرد.

 ژنراتور گازی وسیله ای گران قیمت است و اگر به درستی سرویس و نگهداری نشود خسارت زادی به همراه دارد ، در این مطلب ۴ گام تعمیر ژنراتور گازی برای حفظ عملکرد آن از دید متخصصین مورد بررسی قرار گرفته که اصطحلاک دستگاه شما را به کمترین میزان برساند

بررسی ۴ مطالب پربازدید سایت didegar.com  در ماه جاری

  1. توربین بخار ، روشی کارآمد برای تولید انرژی

توربین بخار را میتوان در دسته دستگاه‌ های مکانیکی قرار داد که به منظور تولید برق و انجام فعالیت‌ های مکانیکی مختلف انرژی حرارتی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند، توربین بخار به منظور انجام کار های مختلف و تولید انرژی‌ های مختلف در نیروگاه‌ های مختلفی از جمله نیروگاه‌ های حرارتی و نیروگاه‌ های هسته‌ای مورد استفاده قرار میگیرد.

اگر بخواهیم در رابطه با تاریخچه توربین بخار صحبت کنیم باید گفت که این دستگاه‌ های مکانیکی در گذشته پیش از پیدایش توربین‌ های گازی و توربین‌ های بادی به عنوان یکی از منابع اصلی برای تولید انرژی محسوب میشدند. با گذشت زمان و به روی کار آمدن توربین های گازی و توربین های بادی استفاده و کاربرد توربین‌ های بخار کمرنگ نشد و همچنان از توربین بخار در نیروگاه‌ های ذکر شده برای تولید انرژی استفاده میشود.

بررسی ۴ مطالب پربازدید سایت didegar.com  در ماه جاری

  1. ژنراتور برق سه فاز راهنمای کامل خرید + قیمت ۱۴۰۲

ژنراتور برق سه فاز در دسته یکی از دستگاه‌ های الکتریکی پرکاربرد قرار می‌گیرد  که قادر است به وسیله حرکات مکانیکی اقدام به تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی کند. اگر بخواهیم اندکی در رابطه با کاربرد های ژنراتور برق سه فاز صحبت کنیم باید گفت که از این دستگاه برای تولید برق در فرایند های صنعتی مختلف، نیروگاه‌ها سیستم‌های توزیع برق استفاده می‌شود.

ژنراتور سه فاز برای اولین بار توسط یک مهندس و مخترع ایتالیایی به نام میخائیل دولیو (Mikhail Dolivo) در سال ۱۸۸۰ میلادی ساخته شد. این دانشمند که به همراه همکارانش در زمینه توسعه تکنولوژی‌ های الکتریکی فعالیت داشت از تحقیقات بسیار زیاد در زمینه سیستم‌ ها و موتور های  الکتریکی توانست به بهبود و توسعه ژنراتورها بپردازد.

منبع: didegar.com

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***