به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، باستانشناسان گورهایی را که تصور میشد گم شده و یا از بین رفتهاند را در یک پادگان نظامی متعلق به بریتانیا واقع در قبرس پیدا کردند.
گورهای پیدا شده در محدوده پایگاه نظامی مستقل شرقی (ESBA) در ساحل جنوبی قبرس جزیرهای واقع در شرق دریای مدیترانه واقع شدهاند. قبرس که یکی از مستعمرههای سابق بریتانیا است، در سال ۱۹۶۰ استقلال خود را به دست آورد. اگرچه بریتانیا همچنان بر دو منطقه پایگاه مستقل از جمله ESBA کنترل دارد.
یک تیم تحقیقاتی از واحد خدمات باستانشناسی دانشگاه لستر (ULAS) مستقر در بریتانیا برای ثبت بقایای باستانشناسی از ESBA بازدید کردند. این بررسی به شناسایی ۵۱ مکان باستانشناسی منجر شد که تصور میشود اکثر آنها در تاریخ گم شدهاند که قدمت برخی از آنها به عصر برنز میرسد.
محققان پیش از بازدید از این مکانها، تمام اطلاعاتی که قبلا از آنها منتشر شده بود را جمعآوری کردند تا بتوانند بررسی بهتری داشته باشند. هنگامی که سایت با موفقیت پیدا شد آنها از آن تصویر برداری کردند و به کمک GPS آن را ثبت کردند.
قدمت بیشتر مکانها در حال حاضر ناشناخته است، اما احتمالاً مربوط به عصر برنز است که به حدود ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد باز میگردد. برخی از مکانها به طور بالقوه به دوره هلنیستی (۳۱۲-۵۸ قبل از میلاد) و دوره رومی (۵۸ قبل از میلاد - ۳۹۵ پس از میلاد) مربوط میشوند. مقبرههای شناسایی شده در این بررسی شامل نمونههایی است که به صورت سنگ تراشیده شدهاند و برخی از آنها در غارهای آهکی ساخته شدهاند.
موقعیت استراتژیک قبرس در تقاطع اروپا، آفریقا و آسیا به میراث فرهنگی غنی و متنوعی منجر شده است، به طوری که این جزیره مکانهای باستانی متعددی از دوره برنز، هلنیستی، روم و بیزانس را حفظ کرده است.
نظر شما