بعضی از افراد معتقد بودند که قوانین زمان خواب باید در ماه‌های خاصی متفاوت بوده و بستگی به این داشته باشد که آیا کودک در طول روز خوابیده است یا خیر.

ساعت مناسب خواب کودکان با توجه به سن‌شان + جدول

به گزارش سلام نو روزیاتو نوشت: لازم است که کودکان در شب به اندازه کافی بخوابند، مهم نیست که چقدر در برابر به موقع خوابیدن مقاومت کنند. اما آیا میدانید که میزان خواب مورد نیاز کودکان بر حسب سن چقدر است؟

یک معلم، اخیراً راهنمای آموزنده‌ای را درباره زمان خواب بچه‌ها بر اساس سن در اکانت خود به اشتراک گذاشته است.

این موضوع، یکی از دغدغه‌های مهم والدین بوده که در ابتدا توسط یک معلم در مدرسه ابتدایی ویلسون به اشتراک گذاشته شده و سپس در رسانه‌های اجتماعی وایرال شد.

به عنوان مثال، طبق این راهنما یک کودک هفت ساله که ساعت ۷ صبح بیدار می‌شود، باید ساعت ۸:۱۵ شب به رختخواب برود. در حالی که یک کودک ۱۰ ساله که ساعت ۶:۳۰ صبح از خواب بیدار می‌شود، باید در ساعت ۸:۳۰ در رختخواب باشد.

این جدول، ابتدا توسط استیسی کارلسن به اشتراک گذاشته شده که در مصاحبه‌ای گفت باورش نمی‌شود که این پست در فضای مجازی تا این حد وایرال شود.

این جدول نشان می‌دهد که بسته به سن کودکانتان باید چه ساعتی بخوابند

من توقع چنین استقبالی را نداشتم. من این راهنما را درست نکردم. آن را در اینترنت دیدم و با خودم گفتم که به اشتراک گذاری آن با والدین می‌تواند مفید باشد.

برخی از والدین با استیسی موافق بودند که این جدول راهنما مفید است. یکی از مادران ادعا کرده که این راهنما تصدیق می‌کند که ساعت خوابی که برای فرزندانش تعیین کرده، منطقی و صحیح است.

من ۴ فرزند دارم و برای زمان خواب آن‌ها مورد انتقاد قرار می‌گیرم. از سال‌ها پیش، زمان خوابشان را بر اساس میزان خواب مورد نیاز آن‌ها تنظیم کرده ام… خوشحالم که می‌بینم این جدول، زمان دقیقی که از قبل تعیین کرده ایم را توجیه می‌کند.

با این حال، همه افراد کاملاً با چنین راهنمایی موافق نبودند. برخی از والدین این دستورالعمل‌های سفت و سخت را با سربازی مقایسه کردند.

اینجا سربازی نیست و اگر بخواهم بچه هایم را در ساعت ۷ شب بخوابانم، آن‌ها ساعت ۴ صبح بیدار می‌شوند. نه متشکرم. علاوه بر این، با چنین ساعت خوابی نمی‌توانم بعد از مدرسه با آن‌ها وقت بگذرانم.

این جدول بی منطق است. چه کسی بچه اش را ساعت ۶:۴۵ می‌خواباند؟

بعضی از افراد معتقد بودند که قوانین زمان خواب باید در ماه‌های خاصی متفاوت بوده و بستگی به این داشته باشد که آیا کودک در طول روز خوابیده است یا خیر.

کد خبرنگار: ۲۰
۱دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***