ما اطمینان داریم اگر فراکسیون اقلیت بتواند نقش تاریخی و تاریخ‌ساز خود را به بهترین شکل انجام دهد، این به جامعه امید خواهد داد و با حضور اکثریت مردم در انتخاباتِ مجلس آینده، این فراکسیون تبدیل به فراکسیون اکثریت مجلس سیزدهم خواهد شد.

تعداد اعضای فراکسیون اقلیت مجلس چند نفر خواهد بود؟

سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: در مجموع بیش از ۴۰ منتخب میانه‌رو که در کل کشور از آنها به صورت رسمی یا غیر رسمی حمایت می‌کردیم، وارد مجلس شدند البته این تعداد می‌تواند افزایش هم پیدا کنند.

به گزارش سلام نو سعید نورمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره امکان شکل‌گیری یک فراکسیون اقلیت تاثیرگذار در مجلس دوازدهم، اظهار کرد: از زمانی که حزب ندای ایرانیان وارد عرصه انتخابات مجلس دوازدهم شد، هدف‌گذاری حزب، کمک به تشکیل یک فراکسیون اقلیت منسجم و هماهنگ در مجلس آینده بود که تلاش کند تا حافظ حقوق اکثریت جامعه باشد. با توجه به حضور آقای محسنی بندپی عضو شورای مرکزی حزب ندا به عنوان سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم، طبیعتا تعامل و گفت‌وگوی زیادی با این فراکسیون داشتیم و در هماهنگی با احزاب کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه تلاش کردیم، فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم با حضور افراد میانه‌رو در مجلس دوازدهم قدرتمندتر شود.

وی ادامه داد: آنچه که به دنبالش بودیم به دست آمد. اگرچه در تهران و رشت نتیجه مطلوب را به دست نیاوردیم یا برخی از نمایندگان و چهره‌های موثر مثل آقای معین الدین سعیدی و آقای جلال رشیدی کوچی در عرصه رقابت حاضر نبودند اما در مجموع بیش از ۴۰ منتخب میانه‌رو که در کل کشور از آن‌ها به صورت رسمی یا غیر رسمی حمایت می‌کردیم، وارد مجلس شدند. این تعداد با برخی از نمایندگان مستقل دیگری که در لیست نبودند، ولی افکار آنان به افکار اکثریت جامعه نزدیک است، می‌توانند افزایش هم پیدا کنند. امیدوارم آقای نوری قزلجه و دوستان فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم بتوانند به بهترین شکل مسئولیت تاریخی که برای تشکیل فراکسیون اقلیت مجلس آینده بر دوش‌شان است را انجام دهند و فراکسیونی منسجم، هماهنگ و تاثیر گذاری را تشکیل دهند.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: فراکسیون اقلیت مجلس دوازدهم را می‌توان یکی از مهمترین فراکسیون‌های اقلیت تاریخ سیاسی ایران دانست. این فراکسیون اولین فراکسیونی است که در اسم و در ظاهر اقلیت است اما در واقعیت باید حافظ حقوق اکثریت جامعه باشد. نگاه اکثریت جامعه، حتی آنان که رای ندادند به این فراکسیون دوخته شده که بتوانند در مقابل مخالفان حقوق اساسی مردم ایستادگی کنند. به همین دلیل وظیفه مهم و البته سنگینی بر دوش دوستان منتخب میانه‌رو است. این فراکسیون باید نگذارد حقوق شهروندان تحدید شود. همین طور باید عقلانیت و علم‌گرایی را در برابر شبه‌علم گرایی عَلَم کند.

سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: ما اطمینان داریم اگر فراکسیون اقلیت بتواند نقش تاریخی و تاریخ‌ساز خود را به بهترین شکل انجام دهد، این به جامعه امید خواهد داد و با حضور اکثریت مردم در انتخاباتِ مجلس آینده، این فراکسیون تبدیل به فراکسیون اکثریت مجلس سیزدهم خواهد شد.

نورمحمدی با بیان این‌که «بنای حزب ندای ایرانیان کمک به تقویت فراکسیون اقلیت در مجلس آینده است»، گفت: تمام امکانات سیاسی و رسانه‌ای حزب و دفاتر تخصصی حزب در اختیار این فراکسیون خواهد بود و تلاش خواهیم کرد در حد خودمان بکوشیم این فراکسیون موفق شود. در انتخابات دور دوم نیز از تمام کسانی که در برابر کاندیداهای رقیب قرار دارند  یا تمایل به همراهی در فراکسیون اقلیت داشته باشند ،با افتخار حمایت خواهیم کرد تا وزن این فراکسیون در مجلس آینده افزایش پیدا کند و تاثیرگذارتر باشد.

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***