مرضیه روستا رئیس بهزیستی خرم‌بید با اشاره به نگاه ویژه دولت به این سازمان گفت: از ابتدای سال جاری افزایش ۳۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش بهزیستی محقق شد.

پرداخت یارانه ۹۹۰ هزار تومان از این ماه برای این افراد + جزییات
به گزارش سلام نو به نقل از فردا، رئیس بهزیستی خرم‌بید با اشاره به نگاه ویژه دولت به این سازمان گفت: از ابتدای سال جاری افزایش ۳۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش بهزیستی محقق شد.

مرضیه روستا در حاشیه برپایی میز خدمت در خرم‌بید در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، از شهرستان خرم‌بید به عنوان منطقه‌ای شهیدپرور یاد کرد و افزود: پاسداشت مقام فاخر شهدا و تکریم خانواده معزز ایثارگران و جانبازان از مهم‌ترین رسالت‌هایی است که بر دوش داریم.

وی برپایی میز خدمت در روستای شهیدآباد خرم‌بید را اقدامی ارزنده توصیف کرد و افزود: در قالب میزهای خدمت، خدمات ویژه مشاوره و مددکاری اجتماعی از سوی بهزیستی ارائه شد.

به گفته این مقام مسئول، مشاوران، روانشناسان و کارشناسان اورژانس اجتماعی در میز خدمت روستاهای شهیدآباد شهرستان خرم‌بید حضور یافته و پاسخگوی مطالبات و پرسش‌های مردمی بودند.

روستا در بخش دیگری از سخنانش از تعامل گسترده بهزیستی با بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌بید خبر داد و افزود: مددجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران که مبتلا به معلولیت ضایعه نخاعی هستند از کمک‌های حق پرستاری سازمان بهزیستی خرم‌بید بهره‌مند می‌شوند.

وی از ارائه تجهیزات پزشکی و درمانی به افراد تحت پوشش خبر داد و افزود: تجهیزاتی نظیر تشک مواج، تخت ویژه، ویلچر و سایر موارد مورد نیاز توانخواهان از سوی بهزیستی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان خرم‌بید اظهار کرد: بیش از ۲ هزار معلول، ۳۰۰ خانوار امور اجتماعی و ۵۰۰ خانوار بهبود یافته تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان خرم‌بید قرار دارند.

وی با قدردانی از نگاه ویژه دولت به سازمان بهزیستی افزود: با ارائه خدمات مستمر و هدفمند در حال حاضر هیچ موردی که در نوبت دریافت مستمری بهزیستی باشد، وجود ندارد.

به گفته روستا، از ابتدای سال جاری افزایش ۳۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش بهزیستی محقق شد و حداقل مستمری ماهیانه یک نفره به ۹۹۰ هزار تومان افزایش یافت.

وی بیان کرد: شهرستان خرم‌بید با بهره‌مندی از معادن پربار از نظر بنیه اقتصادی غنی است اما متاسفانه جمعیت قابل ملاحظه‌ای تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان خرم‌بید از اتخاذ راهکارهایی به منظور ایجاد درآمد پایدار برای افراد تحت پوشش خبر داد و افزود: ارائه تسهیلات وام خود اشتغالی به میزان ۱۵۰میلیون تومان با بهره ۴ درصد برای راه‌اندازی مشاغل پرداخت می‌شود.

روستا در بخش پایانی سخنانش از بررسی‌های کارشناسی به منظور اشتغالزایی و تحقق شعار سال خبر داد و افزود: با ارائه وام‌های کارفرمایی برای اشتغالزایی مددجویان به دنبال حمایت پایدار و خودکفایی اقشار تحت پوشش هستیم.

بیمه و حق مستمری هنرمندان صنایع‌دستی/ کدام گروه سنی اولویت هستند؟

یک شغل زمانی امن و پایدار است که فرد بیمه شود و بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند یا در صورت از کار افتادگی بتواند از آن استفاده کند، بیمه هنرمندان صنایع‌دستی که با دستور رئیس‌جمهوری محقق شد، این مزایا را دارد.

به گزارش خبرنگار صنایع‌دستی ایرنا، مطالبه یا مساله یا دغدغه، هر چه بود یا باشد، بیمه و تامین اجتماعی برای یک هنرمند حوزه صنایع دستی از اهمیت بسیاری برخوردار است، به نوعی امنیت خاطر نسبت به اکنون و آینده است؛ سالها بود که هنرمندان حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی مساله بیمه را از هر راهی به مسئولان و مدیران این حوزه مطرح کرده اند، اما هر بار با بیمه شدن عده ای محدود هیچ دردی دوا نمیشد.

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دولت سیزدهم از همان آغاز کار یکی از مسائلی را که مورد توجه قرار داد بیمه هنرمندان صنایع دستی بود، و در نظام مسائل نیز جزو اولویت‌های کاری وزارتخانه قرار داد، از شهریور ۱۴۰۱ بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، و با مکاتبات سیدعزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دولت اعلام شد، و نهایتا در بهمن ۱۴۰۲ با دستور اکید آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری محقق شد و بیمه ۱۰ هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی شکل عملیاتی گرفت و اکنون این طرح بیمه ای ابلاغ شده است.

مریم جلالی دهکردی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی می‌گوید: بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید،از بهمن سال ۱۴۰۲ به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، فهرست اسامی افراد واجد شرایط را جمع آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد و حالا این مصوبه ابلاغ شده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی از مجموع ۱۰هزار سهمیه بیمه‌ای در این طرح تعلق گرفته است، تعداد ۸ هزار نفر هنرمند صنایع دستی و ۲ هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، مراحل کنترل و نظارتی شرایط بیمه شوندگان تا اوایل خردادماه انجام می شود تا به عقد قرارداد بیمه عملیاتی شود.

کدام گروه سنی اولویت سنی است؟

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار داشت: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از ۵۰ سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما ۴۰ تا ۵۰ سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند. امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه امسال انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار داشت: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود؛ این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان‌ها پایش می‌شوند.

وی با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***