حسن غربا رییس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود گفت: مستمری مددجویان زیر پوشش این شهرستان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۴۰ درصدی داشت.

پرداختی دومیلیون تومانی برای یارانه بگیران + جزئیات و نحوه دریافت یارانه معیشتی با کد ملی

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، حسن غربا روز یکشنبه به رسانه‌ها افزود: بر اساس این افزایش، مستمری مددجویان یک‌نفره به ۱۰ میلیون ریال رسید.

رییس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود گفت: مستمری مددجویان زیر پوشش این شهرستان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۴۰ درصدی داشت.

حسن غربا روز یکشنبه به رسانه‌ها افزود: بر اساس این افزایش، مستمری مددجویان یک‌نفره به ۱۰ میلیون ریال رسید.

وی با بیان اینکه مستمری خانواده‌های ۲ نفره ۱۴ میلیون ۲۰۰ هزار ریال تعیین شد، ابراز کرد: مستمری ماهانه برای خانواده‌های سه نفره ۲۰ میلیون ریال، خانواده‌های چهار نفره ۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و خانواده‌های پنج نفره ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در نظر گرفته شد.

این مسوول به نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور شهید به جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: به همت دولت سیزدهم، سه هزار و ۶۳۹ توان‌خواه و خانواده‌هایشان در حوزه توانبخشی این شهرستان از مستمری ماهیانه برخوردار هستند.

وی از افزایش شمار دریافت کنندگان حق پرستاری به ۵۶۱ توان‌خواه خبر داد و اظهار کرد: ماهیانه بیش از ۱۱ میلیارد ریال حق پرستاری به حساب این توان‌خواهان واریز می‌شود.

وی ادامه داد: حق پرستاری از افراد دارای ضایعه نخاعی به مبلغ ۲ و میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال نیز به ۱۳۸ توان‌خواه هر ماه پرداخت می‌شود.

رییس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود تصریح کرد: در راستای اجرای بند ۲ تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۳ مستمری مددجویان بهزیستی به طور مستقیم به حساب ذینفع نهایی (حسب مورد سرپرست خانوار) بر اساس کدملی واریز می‌شود.

حدود ۱۰ هزار نفر مددجو ، معلولان، مستمری بگیران با احتساب اعضای خانواده‌هایشان زیر پوشش بهزیستی شاهرود هستند.

یارانه معیشتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومانی برای هر کودک نیازمند تغذیه مضاعف

خانوارهای مشمول این طرح توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شناسایی می‌شوند. اگر پس از معاینه کودک در خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی مشخص شود کودک رشد استاندارد ندارد به وزارت تعاون معرفی می‌شود.

در مرحله نخست این طرح ۱۴۵ هزار کودک شناسایی و از این تعداد ۱۲۳ هزار و ۵۰۰ کودک در دهک‌های یک تا هفت مشمول دریافت یارانه شدند. به ازای هر کودک در دهک‌های یک تا پنج، مبلغ یک میلیون تومان و در دهک‌های ۶ و ۷ به ازای هر کودک ۶۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

در این طرح هیچ محدودیتی برای تعداد کودکان وجود ندارد و اگر در خانواده‌ای بیش از یک کودک زیر پنج سال با اختلال رشد وجود داشته باشد نیز یارانه را دریافت می‌کند. این طرح جدا از یارانه اصلی خانوار است و برای جبران اختلال رشد کودکان صرف می‌شود.

سبد کالایی یارانه کودکان زیر پنج سال زیر نظر کارشناسان وزارت بهداشت از ۱۱ قلم به ۱۶ قلم افزایش یافته تا بتواند همه نیازهای کودک را تامین کند. در سومین مرحله این طرح، حساب بیش از ۱۳۱ هزار سرپرست خانوار دارای کودک زیر پنج سال با اختلال رشد شارژ شد.

کودکانی که مشمول این طرح هستند، هر ۶ ماه یک‌بار توسط خانه‌های بهداشت سنجش شده و نمودار رشدشان بررسی می‌شود. اگر این کودکان رشد نکرده باشند، واریز یارانه به حساب سرپرست خانوار متوقف می‌شود تا جلساتی در این خصوص با سرپرست کودک برگزار و آن‌ها توجیه شوند.

در سبد کالایی این طرح برنج، روغن، گوشت سفید و گوشت قرمز به ترتیب بیشترین میزان استقبال را داشته‌اند و بیشترین میزان مشارکت در استان‌های کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان بوده است.

یارانه معیشتی | طرح یسنا در سال آینده ملی می‌شود

«یسنا» طرح ملی در جهت تخصیص سبد غذایی رایگان به مادران دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال است.

طرح ملی یسنا با اتکا به آستان قدس رضوی و بنیاد کرامت رضوی و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و وزارت تعاون برای حمایت از حدود ۲۲ هزار مادر باردار یا دارای کودک شیرخوار دهک یک درآمدی اجرایی شد.

بودجه ابتدایی مرحله نخست این طرح ۱۱۰ میلیارد تومان است که برای حمایت از ۲۷ هزار و ۵۰۰ مادر باردار یا دارای کودک شیرخوار در دهک اول درآمدی جامعه در نظر گرفته شده است. این افراد در هشت استان کشور شناسایی شده‌اند و در فازهای بعدی تعداد شهرهای دیگری به آن افزوده خواهند شد.

در قالب این طرح ماهانه مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برای مادران باردار و شیرده واریز می‌شود. میزان مشارکت مردم در این طرح اکنون به ۳۰ درصد رسیده که امید است تا پایان سال و با اطلاع‌رسانی بیشتر بیش از۸۰ درصد از مادران در این طرح مشارکت کنند.

ایلام، گلستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، فارس، هرمزگان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد استان‌های مشمول این طرح هستند که به دلیل محرومیت و نرخ باروری زیر ۲.۵ درصد انتخاب شده‌اند.

به گفته معاون امور اقتصادی و رفاه وزارت تعاون، طرح مادران در سال ۱۴۰۳ ملی شده و همه استان‌های کشور را پوشش می‌دهد تا امنیت غذایی مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار تامین شود.

معرفی سامانه حمایت معیشتی hemayat.mcls.gov.ir

با توجه به بالا رفتن نرخ تورم و مشکلات اقتصادی مردم، دولت به منظور کاهش مشکلات اقتصادی افراد، اقدام به روی کار آوردن طرح پرداخت یارانه نقدی کرده است. اگرچه طرح یارانه نقدی سال ها است که در کشور اجرا می شود، اما در سال های گذشته با توجه به هدفمندی یارانه ها، بعضی از اشخاص دیگر یارانه دریافت نکردند و در واقع، یارانه آن ها قطع شد.

از طرفی به غیر از یارانه نقدی که ماهانه به اشخاص پرداخت می شود، یارانه ای تحت عنوان یارانه کمک معیشتی نیز از سوی دولت روی کار آمد که اشخاص واجد شرایط مجاز به دریافت این یارانه می باشند.

با توجه به لزوم شناسایی اشخاص برای ارائه یارانه های نقدی، سامانه ای به نام سامانه حمایت معیشتی راه اندازی شد تا مردم بتوانند از طریق این سایت درخواست های خود را مبنی بر استفاده از خدمات کمک معیشتی دولت ثبت کنند و پس از ثبت درخواست منتظر نتیجه درخواست خود باشند.

سامانه حمایت معیشتی از طریق نشانی اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir برای عموم مردم قابل دسترس می باشد و اشخاص می توانند از طریق این سایت اقدام به ثبت درخواست های خود به صورت آنلاین کنند. این سامانه مدت هاست که فعال می باشد اما به تازگی به روز رسانی شده است. در سامانه جدید امکانات بیشتری ارائه می گردد که شامل مواردی از قبیل اعتراض به بخش های مختلف مانند خودرو و تراکنش های بانکی می باشد که در سامانه قبلی ممکن نبود.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***