ایسنا: محمدعلی بهمنی، شاعر پیشکسوت در پی سکته مغزی در بیمارستان بستری شد.
نخستین تصویر از «محمدعلی بهمنی» روی تخت بیمارستان به همراه «امیرحسین سمیعی» (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد) که شب گذشته به عیادت شاعر و ترانه سرای نامدار ایرانی رفته است را ببینید.
سمانه نایینی میگوید: فعلا وضعیت محمدعلی بهمنی پایدار است اما ۴۸ ساعت آینده خیلی مهم است.
این شاعر، نویسنده و از شاگردان محمدعلی بهمنی درباره آخرین وضعیت محمدعلی بهمنی، شاعر پیشکسوت گفت: ایشان شب گذشته سیتیآنژیو شد و بامداد (حدود ساعت ۱ و ۲) و بر اساس نتیجه سیتیآنژیو، خونریزی مغزی گسترش پیدا نکرده است ولی ۴۸ ساعت آتی خیلی مهم است که مشخص شود، جراحی شود یا فرایند درمان دیگری پیش بگیرند.
او درباره وضعیت کلی جسمانی و تکلم بهمنی نیز گفت: فعلا وضعیت پایدار است اما تا ۴۸ ساعت آینده دکتر اظهارنظر میکند. آقای بهمنی فعلا اجازه صحبت ندارد، اجزای مرتبط با تکلم کار میکند اما شرایطش، شرایط تکلم نیست.
همچنین روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خبری آورده که، امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی معاونت هنری شامگاه گذشته (یکشنبه، بیستم خرداد) از استاد محمدعلی بهمنی شاعر نام آشنای کشور عیادت کرد.
سمیعی در گفتوگو با دکتر هاشمیان پزشک معالج استاد بهمنی در جریان شرایط وی قرار گرفت. هاشمیان بیان کرده که حال استاد بهمنی رو به بهبود است و امیدوار هستیم تا ۴۸ ساعت آینده عمده آسیبهایی که ایجاد شده کمتر شود و مداخلات جنبی نیز نیاز نباشد.
هاشمیان با بیان اینکه در چند ساعت گذشته حال استاد بهمنی بهتر شده است، افزود: با توجه به داروهایی که آقای بهمنی از قبل مصرف میکرده است و داروهای جدیدی که تجویز شده، امیدواریم وضعیت ایشان تا ۴۸ ساعت آینده بهتر شود و بتوانیم فشار خون را کنترل کنیم که نه خیلی پایین بیاید و نه افزایش یابد و از نظر نورولوژی و عصبی بهتر شود.
بیوگرافی محمدعلی بهمنی
محمدعلی بهمنی شاعر و غزل سرای ایرانی، متولد دزفول است. وی دوران کودکی و نوجوانی را در تهران، کرج و بندرعباس گذراند.
مادر او از نخستین، دانش آموزان دانش آموخته زبان فرانسوی در ایران بود. مادر او به زبان عربی و فرانسه آشنا بود. وقتی همه بچه ها دورهم جمع می شدند مادرش یا شاهنامه خوانی می کرد یا از حافظ و سعدی می خواند. پدرش، او را به جای مدرسه، به چاپخانه فرستاد. ۱۰ ساله که بود در چاپخانه «تابان» سرگرم کار شد.
فریدون مشیری اولین کسی بود که توانایی شعرگویی را در محمدعلی بهمنی، پیدا کرد و بهمنی اولین شعرش را در همان سن ۱۰ سالگی برای مادرش سرود و مجله «روشن فکر» در سال ۱۳۳۱ آن را چاپ کرد.
محمد علی بهمنی از سال ۱۳۴۵ همکاری خود را با رادیو آغاز کرد و و برنامه صفحه شعر را با همکاری شبکه استانی خلیج فارس ارائه داده است.
او از سال ۱۳۵۲ ساکن بندرعباس شد و پس از پیروزی انقلاب، به تهران آمد و مجدداً به سال ۱۳۶۳ به بندرعباس عزیمت کرد و در حال حاضر نیز، ساکن همانجاست.
وی یکی از توانمندترین و موثرترین ترانه سرایان این دوره است و تا کنون با هنرمندان زیادی در عرصه موسیقی همکاری داشته است که از جمله شاخص ترین آن ها زنده یاد ناصر عبدالهی است.
اولین مجموعه محمدعلی بهمنی به نام «باغ لال» را انتشارات بامداد در سال۱۳۵۱ منتشر کرد و درپی آن آثار بسیاری از وی به دست مخاطبانش رسید. دو مجموعه گاهی دلم برای خودم تنگ می شود و شاعر شنیدنی است از آثار بسیار مشهور در کارنامه ی بهمنی، به چاپ دهم نیز رسیده است. بهمنی سال ۱۳۷۸ غزل سرای نمونه کشور شد و سال ۱۳۸۵ در نخستین دوره ی جشنواره شعر فجر به اتفاق حسین منزوی برگزیده بخش شعر کلاسیک شد و هم در فهرست چهره های ماندگار شعر قرار گرفت.
در بین آثار بهمنی «گاهی دلم برای خودم تنگ می شود» بی هیچ تردید در رشد غزل معاصر، مجموعه ای بس تأثیرگذار است.
عشق از جمله مضمون غزل های اوست. بسیاری بر این عقیده اند که غزل های او وام دار سبک و سیاق نیمایوشیج است. آنچنان که خود او می گوید: جسمم غزل است اما روحم همه نیمایی است در آینه تلفیق این چهره تماشایی است.
نظر شما