به گزارش سلام نو، دختر ۱۶ سالهای که به شدت از تنهایی رنج میبرد، در فضای مجازی با مردی ۳۲ ساله آشنا شد. او گفت: "از وقتی که عاشقش شدم و وارد رابطه شدیم، به خاطر بیماری که از او گرفتم، ناگهان او غیبش زد و من با بیماری دردناکی که پدر و مادرم از آن خبر نداشتند، تنها ماندم. فشار روانی به حدی بود که تصمیم به خودکشی گرفتم."
هدیهای که به آشنایی منجر شد
این دختر توضیح داد که وقتی کارنامهاش را با نمرات عالی گرفت، پدرش برایش یک گوشی خرید. او بسیار خوشحال بود و تمام اوقاتش را با گوشی میگذراند. به همین دلیل، مادرش او را بارها سرزنش کرد و پدرش برای مدتی گوشی را از او گرفت. اما پس از مدتی با اصرارهای زیاد، گوشی را پس گرفت و در فضای مجازی با مردی که ۳۲ سال داشت، آشنا شد.
ورود به رابطه و افت تحصیلی
او ادامه داد: "سیامک مدعی بود که قبلاً ازدواج کرده و چون ازدواجش سنتی بود، بعد از مدتی از همسرش جدا شده است. ارتباطهای تلفنی ما کم کم حضوری شد و ما با هم به پارک و کافیشاپ میرفتیم. همه وقتم را با سیامک میگذراندم تا جایی که دیگر وقت درس خواندن نداشتم."
سقوط در عشق و فریب
دختر نوجوان گفت: "به سیامک اصرار کردم که به خواستگاریام بیاید، اما او گفت که فاصله سنی ما زیاد است و بهتر است دوست بمانیم. سیامک روز تولدم را میدانست و از من خواست که به خانهاش بروم. او برایم تولد گرفته بود و مشروب داشت. برای اولین بار مشروب خوردم و هر دو مست شدیم و او با من رابطه برقرار کرد."
بیماری و غیبت سیامک
به گفته دختر، "به خاطر رابطهام با سیامک به شدت بیمار شدم. دکتر رفتم و مبتلا به بیماری سخت مقاربتی شدم. سیامک به محض اینکه فهمید من بیمار شدهام، از رابطه با من امتناع کرد و غیبش زد. صاحبخانهاش گفت که او به خارج از کشور رفته است."
تنهایی و تلاش برای خودکشی
دختر افزود: "مادرم فهمید که ترک تحصیل کردهام و مرا به شدت تنبیه کرد. بعد از مدتی خواستگاری برایم پیدا شد، اما وقتی ماجرای دوست شدنم را گفتم، خواستگارم مراسم را به هم زد و رفت. این فشارهای عصبی باعث شد که به فکر خودکشی بیفتم."
نگاه کارشناسی
سحر بوجار زاده، کارشناس ارشد روانشناسی، در این باره گفت: "در این پرونده، دختر نوجوان بدون نظارت خانواده به راحتی ترک تحصیل کرده و وارد رابطه خطرناک شده است. او به دلیل فاصله زیاد سنی با والدینش هیچ وقت رابطه دوستی را با آنها تجربه نکرده و همین موضوع او را به افسردگی کشانده است. در نتیجه، به فضای مجازی و دوستی با مرد غریبه روی آورده و دچار بیماری شده است."
توصیه به خانوادهها
برای فرار از چنین بحرانهایی، به خانوادهها توصیه میشود که بخشی از وقت خود را حتماً برای فرزندان خود در نظر بگیرند. رها کردن نوجوانان در فضای مجازی آسیبهای جدی را به دنبال دارد. پرخاشگری و انزواطلبی دو آسیب مهم به شمار میروند و تغییر در رفتارهای اجتماعی و ضدهنجاری نیز از دیگر پیامدهای این فضای کنترلنشده محسوب میشود.
نظر شما