به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا: معاون اجرایی رئیسجمهوری با بیان اینکه تلاش کنیم سرمایهگذاری و کارآفرینی به عنوان ارزش شناخته شود، تصریح کرد: تفکرات کمونیستی را در کشور رواج ندهیم؛ سرمایهگذاران امروز ارزشی کمتر از آنانی ندارند که در دفاع مقدس جان خود را به میدان آوردند.
محمدجعفر قائمپناه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه در شرایط امروز مشکلات معیشتی و اقتصادی برای مردم چالش برانگیز است، اظهار کرد: در یک جنگ اقتصادی هستیم که گریبانگیر ماست. در داخل باید موانع رشد تولید و سرمایهگذاری را از بین ببریم و این وظیفه دولت است که با این اقدامات خلق ثروت کند وگرنه توزیع فقر هنر نیست. باید مردم را به سمتی برد که تولید ثروت کنند و دولت نیز فضایی فراهم کند که رشد تولید و سرمایه را به همراه داشته باشد.
وی تاکید کرد: تلاش کنیم تا زمینه ایجاد اشتغال را با سرمایهگذاریهای خرد فراهم سازیم. سرمایهگذاری خرد و کلان را باید توامان در نظر داشته باشیم و البته به سرمایهگذاری خرد نیز اهمیت ویژهای دهیم؛ چرا که سریعتر به نتیجه میرسد و میتواند ایجاد اشتغال کند.
معاون اجرایی رئیس جمهوری یادآور شد: بانکها نیز باید از بنگاهداری پرهیز کنند. فکر نمیکنم در هیچجای دنیا بنگاهداری بانکها انجام شود. امیدواریم بانکها در همین راستا از بنگاهداری پرهیز کنند.
قائمپناه با بیان اینکه باید تلاش کنیم سرمایهگذاری و کارآفرینی در جامعه به عنوان ارزش شناخته شود، تصریح کرد: نباید تفکرات کمونیستی را در کشور رواج دهیم. سرمایهگذاران امروز ارزشی کمتر از آنانی ندارند که در دفاع مقدس جان خود را به میدان آوردند.
وی ادامه داد: امروز در جنگ اقتصادی هستیم که هدفش فقیر کردن مردم و افزایش بیکاری در کشور و در نهایت ایجاد نارضایتی در جامعه است. پس هرکس بتواند برخلاف خواسته دشمن و آنچه که در جامعه به فقر و بیکاری میانجامد عمل کند و در این جنگ اقتصادی کمکی به اقتصاد کشور کند را باید ارزشمند بدانیم.
معاون اجرایی رئیسجمهوری یادآور شد: سرمایهدار را ارزشمند تلقی کنیم. همه سرمایهداران را مفسد نبینیم. ممکن است در هر قشری افرادی باشند که به سمت فساد بروند اما نمیتوان همه افراد آن قشر را چنین دید. ما باید ارزش سرمایهگذار و کارآفرین را در جامعه بالا ببریم.
قائمپناه گفت: این جوی که ایجاد میشود که اگر یک بنگاه به بخش خصوصی داده میشود درباره این امر مخالفت صورت میگیرد، باید عوض شود و فرهنگ تازهای ایجاد کنیم. رشد اقتصادی لازمهاش کمک به کارآفرینی تولید و کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال است.
وی ادامه داد: باید هم اشتغالزایی را در سطح خرد و هم در سطح کلان پیگیری کنیم و کاهش فقر و بیکاری را دنبال کنیم که رضایت مردم است و بدانیم رضایت مردم به رضایت جامعه از جمهوری اسلامی منجر میشود و هرچه مردم رضایتمندی بیشتری داشته باشند و عزت مردم هرچه بیشتر حفظ شود عزت نظام نیز بیشتر خواهد شد.
نظر شما