منطقه حائل (Buffer zone) از جمله رویکردهای نظامی به منظور قطع اتصال دو منطقه با هدف کاهش تهدیدات احتمالی در آینده است. رژیم صهیونیستی از همان ابتدای جنگ به دنبال ایجاد چنین منطقهای در غزه بود تا شهرک نشینان صهیونیست را در برابر فلسطینیان در امان نگه دارد. این اقدام تنها با نسل کشی و پاکسازی قومی قابل دستیابی است.
به گزارش سلام نو به نقل از مهر، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا که به تازگی فعالیتش از سوی صهیونیستها غیرقانونی اعلام شده است به شدت از شرایط انسانی فاجعه آمیز در شمال غزه انتقاد کرد.
بر این اساس، آنروا هشدار داد سطح ورود اقلام بشردوستانه به غزه اکنون از میزان پایین گذشته نیز شاهد سقوط بیشتری بوده و شرایط در شمال غزه که شاهد محاصره کامل است فراتر از یک فاجعه انسانی است.
لوئیس واتریج، یکی از افسران واحد اضطراری آنروا در پاسخ به این پرسش که ضرب الاجل آمریکا به صهیونیستها برای بهتر کردن شرایط انسانی در غزه به چه میزان باعث بهبود وضعیت موجود در این باریکه جنگ زده شده است، گفت: میزان کمکهای بشردوستانهای که اکنون وارد غزه میشود پایینتر میزان طی ماههای اخیر است.
وی خاطر نشان کرد: غزه با بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در ماه اکتبر به طور میانگین شاهد ورود روزانه ۳۷ کامیون بشردوستانه به این باریکه بوده است. ما شاهد مرگ کودکان هستیم. مردم به طور روزانه در این باریکه جان خود را از دست میدهند. مردم غزه اکنون نیازمند هر نوع کمکی هستند.
نظر شما