در واقع قیمت پایین و عدم وجود گاز لوله کشی شده در برخی از شهرهای مختلف کشور و مکان هایی در حاشیه شهرها از اصلی ترین دلایل خرید این محصول می باشد.
امروزه این محصول در انواع ابعاد و ظرفیت و حتی مدل های گوناگون در کارخانجات مختلف تولید می شود.
به طور کلی در دو مدل فوری و مخزن دار تاکنون طراحی شده است که در بازار ایران بفروش می رسد که در مدل فوری از قیمت بالاتری برخوردار است و بدون وقفه آب گرم را به شیر تخیله می رساند که در مقایسه با مدل مخزنی که قیمت پایین تری دارد شاید عقلانی بنظر برسد ولی آبگرمکن های مخزن دار هم متناسب با هر مکان و تعداد افراد در مخزن ها مختلفی تولید می شود.
آبگرمکن های فوری که با انرژی برق کار می کنند از مصرف برق پایین تری برخوردار هستند در مقابل سری مخزندار که با المنت ۱۵۰۰وات کار میکند بین ۶ تا ۷ آمپر انرژی مصرف می کنند.
اما اگر قصد خرید نوع مخزن دار را دارید شایان ذکر است که بگوییم که در دو مدل معرفی شده نوع مخزن یا منبع دار در دو شکل دیواری و ایستاده ساخته می شود.
آبگرمکن برقی دیواری به دلیل سنگین شدن بیش از حس فقط تا ظرفیت ۸۰ لیتری طراحی شده اما در بعضی از شرکت ها با پایه استاندارد تا ۱۰۰ لیتر هم روانه بازار شده است.
آبگرمکن برقی ایستاده که بر خلاف نوع دیواری به شکل مکعبی طراحی می شوند به شکل استوانه برای قرارگیری بهتر روی زمین ساخته می شوند.
آبگرمکن برقی مناسب با محیط مختلف
حالا که انواع سری های برقی آب گرمکن را شناختیم به سراغ پیشنهادات ما برای انتخاب مدل مناسب برای محیط ها گوناگون برویم.
اگر چنانچه یک آرایشگاه کوچک مردانه یا زنانه دارید بهتر است از مدل های کوچک مثل ۱۵لیتری یا ۲۰لیتری استفاده کنید همچنین این دو مدل مناسب سرویس های بهداشتی منازل هم می باشد.
و اگر بدنبال خرید یک آبگرمکن مخزندار برقی برای یک رستوران یا ساندویجی و یا حتی سبزی فروشی هستید به منظور شستوشوی ظروف خود پیشنهاد می کنیم تا از مدل ۳۰لیتری استفاده کنید.
نکته: آبگرمکن مخزندار برقی طبیعتا بسته به ظرفیت خود در ابعاد کلی دستگاه تاثیر دارد یعنی هر چه ظرفیت لیتر منبع بالاتر برود سایز آن هم بزرگتر می شود پس اگر فضا شما اجازه نصب می دهد از مدل های بزرگتر مثل ۴۰ و ۵۰ لیتری هم می توانید استفاه کنید.
در صورتی که بدنبال خرید این محصول به منظور استفاده برای حمام در واحد مسکونی هستید باید بین ظرفیت ۷۰ لیتری تا ۱۰۰ لیتری خریداری کنید.
و در آخر در مکان هایی مانند کارگاه ساختمانی و یا صنعتی بسته به تعداد افراد باید از مدلهای ایستاده مانند ۱۰۰ لیتری تا ۱۶۰ لیتری استفاده کنید و بسته به شرایط می توانید از بزرگترین مدل حال حاضر در کشور یعنی ۲۰۰ لیتری با ۲ المنت ۲۰۰۰ وات یا ۲۵۰۰ وات که با حداکثر توان شروع به گرم کردن آب میکند بهره مند شوید که امکان استفاده همزمان یا مجزا هر کدام از المنت ها رو بوسیله ترموستات جدا فراهم می سازد.
نظر شما