سومین خرید نیم فصل استقلال از خیبر خرم آباد خواهد بود و آبی‌ها وینگر این تیم را جذب خواهند کرد.

استقلال به دنبال جذب مهران احمدی
به گزارش سلام نو به نقل از آفتاب‌نیوز، استقلال توافق‌های لازم برای جذب مهران احمدی را انجام داده است و به نظر می‌رسد در صورت خروج یک بازیکن از لیست، آبی‌ها با این بازیکن قرارداد امضا کنند.

استقلال تمام مذاکرات را برای جذب مهران احمدی با باشگاه خیبر خرم آباد انجام داده است و در صورتی که بتواند نام یک بازیکن را از لیست خارج کند، قرارداد این بازیکن با آبی‌ها ثبت خواهد شد.

مهران احمدی در نیم‌فصل اول لیگ برتر عملکرد قابل توجهی داشت و به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی خیبر خرم‌آباد شناخته می‌شود.

در حال حاضر، استقلال در انتظار خروج یک بازیکن از لیست خود است تا بتواند جای خالی را برای احمدی باز کند و به محض این اتفاق قرارداد بازیکن خبیر با آبی‌ها ثبت خواهد شد.

البته آبی‌ها امیدوار هستند با معاوضه بازیکن با خبیر بتوانند مهران احمدی را جذب کنند تا به این شکل هزینه‌های انتقال او پایین بیاید.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر