مهدی صفایی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس از ریزش کوه در محدوده ازارک جاده قدیم چالوس- منتهی به بخش مرزن آباد این خطه غربی مازندران خبرداد.

تخریب جاده چالوس پس از ریزش کوه + جزییات

به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی صفایی چهارشنبه رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس گفت: این حادثه یکساعت پیش در محدوده یاد شده رخ داد که نیروهای راهداری با به‌کارگیری امکانات و تجهیزات پس از اعزام به محل حادثه در حال جمع آوری و پاکسازی سطح این محور هستند.

جاده قدیم چالوس - مرزن آباد در مسیر موازی قطعه چهار آزاد راه تهران- شمال قرار گرفته که حدود ۲۵ کیلومتر طول دارد.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان چالوس گفت: این حادثه خوشبختانه خسارت جانی درپی نداشت اما با توجه به بارش باران، برف و به دنبال آن تغییر دما در چند روز گذشته، احتمال ریزش سنگ و سقوط بهمن در محورهای کوهستانی شهرستان به ویژه جاده چالوس، کندوان و نقاط کوهستانی بخس مرزن آباد دور از انتظار نیست.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر