سرهنگ اکبر موسوی معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری ۳ تبعه خارجی غیرمجاز شرور به اتهام درگیری و ایجاد ضرب و جرح شهروندان، در خیابان کارگر تهران خبر داد.

بازداشت اتباع خارجی شرور در پایتخت

به گزارش سلام نو، سرهنگ اکبر موسوی گفت: مأموران پایگاه هشتم پلیس اطلاعات خبری را در خصوص درگیری تعدادی تبعه غیرمجاز خارجی، که باعث ایجاد درگیری در خیابان کارگر تهران شده بودند، دریافت که مأموران پیگیری موضوع را در دستور ویژه کار قرار داد.

وی افزود: طی بررسی‌های مأموران از صحنه درگیری مشخص شده سه تبعه شرور خارجی غیرمجاز اقدام به درگیری با شهروندی کرده که پس از ایجاد جراحت از محل متواری شدند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: مأموران با استفاده از شگردهای پلیسی و رصد موقعیت‌های این اتباع طی عملیاتی هر سه را در مخفیگاهشان واقع در خزانه دستگیر کردند.

سرهنگ موسوی خاطر نشان کرد: این متهمان پس از اعتراف به جرم خود و تکمیل پرونده به دادسرا برای تعیین و تکلیف قضائی معرفی شدند.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران در پایان گفت: اولویت پلیس برخورد با اوباشی که باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان است.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر