استارمر، نخست وزیر بریتانیا، گفت: اگر پوتین در مورد صلح جدی است، باید حملات به اوکراین را متوقف کند و با آتش‌بس موافقت کند.

استارمر: پوتین قصد دارد صلح در اوکراین را به تأخیر بیندازد

نخست‌وزیر انگلیس می‌گوید پوتین در تلاش است تا صلح در جنگ اوکراین را به تأخیر بیندازد.

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، استارمر، نخست وزیر بریتانیا، گفت: اگر پوتین در مورد صلح جدی است، باید حملات به اوکراین را متوقف کند و با آتش‌بس موافقت کند. او در تلاش است تا صلح در اوکراین را به تأخیر بیندازد.

وی افزود: باید خود را برای محافظت از هرگونه توافق صلح در اوکراین آماده کنیم، رهبران جهان باید فشارهای اقتصادی بر روسیه را افزایش دهند تا پوتین را به مذاکره وادار کنند.

استامر ادامه داد: پیام من به مردم اوکراین این است که ما برای صد سال آینده در کنار آن‌ها خواهیم بود. امنیت بریتانیا از اوکراین آغاز و اشتهای روسیه برای تجاوزگری در سواحل ما، تجدید می‌شود.

نخست‌وزیر انگلیس تأکید کرد: تنها راه حل برای جنگ ناعادلانه در اوکراین صلح عادلانه‌ای است که حاکمیت کشور را حفظ کند و امنیت آن را تقویت نماید. روسیه باید حملات خود را متوقف کند و تمایل خود را برای آتش‌بس نشان دهد.

او تصریح کرد: امروز رهبران اروپا و سراسر جهان را جمع خواهم کرد تا همه آنچه در توان داریم برای برقراری صلح در اوکراین انجام دهیم. ما باید جریان کمک های نظامی به اوکراین را حفظ کرده و فشار اقتصادی بر روسیه را افزایش دهیم.

استامر خاطرنشان کرد: ما بر سر وام جدیدی به ارزش ۲.۲ میلیارد پوند برای اوکراین به توافق رسیده‌ایم که از سود دارایی‌های مسدودشده روسیه پشتیبانی می‌شود.

وی در پایان گفت: در صورت دستیابی به توافق صلح در اوکراین، ما تلاش‌های خود را با ائتلافی از کسانی که آماده تضمین صلح هستند، تقویت خواهیم کرد. ما به تقویت توانایی‌های اوکراین ادامه خواهیم داد تا زمانی که آنها به اندازه کافی قدرتمند شوند تا بتوانند هرگونه حمله آینده را دفع کنند.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر