رسانه‌های سوریه اعلام کردند انفجار شدیدی محله الرمل در جنوب شهر لاذقیه در غرب این کشور را لرزاند.

لحظه انفجار عظیم در لاذقیه سوریه / فیلم

به گزارش سلام نو به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، هنوز علت این انفجار مشخص نشده است.

دفاع مدنی سوریه در این باره اعلام کرد یک ساختمان ۴ طبقه در محله الرمل در جنوب لاذقیه به دلایل نامعلومی منفجر شد.

شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه نیز اعلام کرد این انفجار، کشته برجای گذاشته است.

بنا بر اعلام این شبکه، تیم‌های امدادرسانی به سوی محل انفجار اعزام شده‌اند.

این انفجار پس از آن صورت می‌گیرد که طی دو هفته اخیر، منطقه ساحلی سوریه شاهد حملات تروریست‌های وابسته به حاکمیت جدید سوریه به اهالی این منطقه بوده است.

هفته گذشته دیده‌بان حقوق بشر سوریه اذعان کرد که بر اثر جنایات تروریست‌های وابسته به دولت ابومحمد جولانی در منطقه ساحلی این کشور، بیش از هزار غیرنظامی قتل عام شده‌اند.

دیده بان حقوق بشر سوریه اذعان کرد: طی حدود ۴۰ کشتار دسته جمعی توسط گروه‌های مسلح در منطقه ساحل سوریه، بیش از هزار نفر قتل عام شده‌اند.

این نهاد حقوق بشری که در طول دهه گذشته در حمایت از گروه های مسلح مخالف «بشار اسد» فعالیت می‌کرد تصریح کرد: در حال حاضر، عملیات از بین بردن مدارک این کشتار از طریق شستشوی خیابان‌ها و ساختمان‌ها و همچنین انتقال پیکر کشته‌ها در حال انجام است.

همچنین منابع محلی سوریه از رها کردن اجساد کشته‌ها در دره‌ها و کوه‌ها با هدف پنهان کردن جنایت‌های اخیر، خبر دادند.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر