در این مطلب به بررسی قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار برای امروز پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ پرداخته ایم که در ادامه خواهید خواند.

بیت کوین و اتریوم چند؟ + قیمت ارزهای دیجیتال امروز پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴

به گزارش سلام نو به نقل از فرارو؛ طی ۲۴ ساعت گذشته رمزارزهای مرتبط با دونالد ترامپ جهش‌های عجیب و غریبی را تجربه کردند. هیچ یک از این توکن‌ها در صرافی‌های معتبر لیست نشده‌اند و از هیچ فیلتر اعتبارسنجی خاصی عبور نکرده‌اند

صندوق‌های ETF بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته خروج سرمایه ۱۵۰ میلیون دلاری را ثبت کردند. روز گذشته تنها در ۴ ساعت، بازار رمزارز ۱۸۲ میلیارد دلار افت سریع را گزارش کرد.

ارزش بازار ارزهای دیجیتال به ۲.۶۴ تریلیون دلار کاهش یافته، با این حال، بازار رمزارز پس از افت ۶ درصدی با آغاز روند بهبودی، نزدیک به ۱.۲ درصد رشد داشته. در اصلاح بازار روز گذشته، توکن‌های دسته ماینینگ، هوش مصنوعی و میم‌کوین‌ها بیشترین صدمه را دیدند. شایان ذکر است که معامله‌گران از هفته گذشته با آگاهی از تاریخ "روز آزادی" ترامپ، رویکرد اجتناب از ریسک را در پیش گرفته بودند؛ به همین علت پس از ریزش‌های شارپی، برآیند کلی بازار رمز ۱.۴۰ درصد رشد بود. این نشان می‌دهد با اینکه معامله‌گران رویکردی ریسک‌گریز در پیش گرفته‌اند، اما همچنان نسبت به بازار خوشبین هستند. ثبات در شاخص ترس و طمع در عدد ۲۴ نیز بر همین موضوع صحه می‌گذارد.

آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم: تثبیت

بیت کوین در معاملات اولیه روز چهارشنبه بالای ۸۳۰۰۰ دلار معامله می‌شود. در حال حاضر، بیت کوین با قیمت ۸۳,۴۶۱ دلار معامله می‌شود و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱.۱۵ درصد رشد داشته است. دامنه نوسانات بیت کوین ۷.۶۸ درصد بوده و بین قیمت ۸۸,۵۳۹ دلار به عنوان بیشترین و ۸۲,۲۲۴ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است که به عنوان سطوح مقاومت و حمایت محلی عمل می‌کنند. تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز با ۰.۱۸ درصد افت به ۶۲.۶۷ درصد رسید.

از نظر تحلیل تکنیکال، با بازیابی بیت کوین، این ارز می‌تواند برای شکست مقاومت ۸۵ هزار دلار خیز دیگری بردارد. بیت کوین در صورت حفظ مومنتوم صعودی، امروز شانس یک بازیابی با الگوی V شکل را دارد.

اتریوم در حال حاضر با قیمت ۱,۸۲۵ دلار معامله می‌شود و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱.۶۸ درصد بهبود قیمت داشته است. دامنه نوسانات اتریوم ۹.۸۳ درصد گزارش شده است و بین قیمت ۱,۹۵۷ دلار به عنوان بیشترین و ۱,۷۸۱ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. در تایم فریم چهارساعته، اندیکاتور شاخص قدرت نسبی RSI یک واگرایی صعودی را نشان می‌دهد که به احتمال زیاد یک بهبود قیمت برای اتریوم را به ارمغان بیاورد.

عجیب‌ترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: پایکوبی توکن‌های ترامپی

با وجود ضربه‌ای که روز آزادی ترامپ به تمام بازارهای مالی زد، توکن‌های تم ترامپ همچنان در جشن و سرور هستند. این توکن‌ها در چند روز متوالی با سودهای بالای ۱۰۰ درصدی، در رتبه‌های بالای لیست پربازده‌ترین ارزهای بازار جاخوش کرده‌اند.

در ۲۴ ساعت گذشته، ترامپ میم (MEME) که در مقابل رپد اتر در یونی سواپ معامله می‌شود، با ۴۶۰ درصد سود، توربو ترامپ (TURBO) با ۴۵۷ درصد سود، ترامپ ماگا (MAGA) با ۵۸۵ درصد سود، ترامپ گروک (GROK) با ۲۴۱ درصد سود روز آزادی ترامپ را جشن گرفتند.

شایان ذکر است که هیچ یک از این توکن‌ها در صرافی‌های معتبر لیست نشده‌اند و از هیچ فیلتر اعتبارسنجی خاصی عبور نکرده‌اند؛ به همین دلیل ارزهای پرریسکی محسوب می‌شوند.

ارزهای برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

ارز استوری با نماد IP، با رشد ۷.۳ درصدی خود در ۲۴ ساعته گذشته، در صدر جدول برندگان قرار گرفت. استوری در روند خنثی قرار دارد و تا زمانی که سطح ۴.۸۹۳۰ را نشکند، احتمال افت قیمت بیشتر از رشد آن است.

ارز کایا (KAIA) با ۴ درصد رشد، دومین ارز برنده است. این ارز در حال تثبیت قیمت است و سطح ۰.۱۰۹۰ در دسترس آن قرار دارد.

ارز ایاس (EOS) با ۲.۸۱ درصد رشد ۲۴ ساعته، سومین ارز برنده و جزو ارزهای صعودی بازار است که ارزش بررسی را دارد.

اما فارت کوین (FARTCOIN) با ۱۶.۲۶ درصد افت روزانه، صدر نشین جدول ارزهای بازنده است. ارز بعدی کرونوس (CRO) با ۹.۲۶ درصد، دومین ارز با بدترین عملکرد در میان صد ارز برتر بازار است. همچنین ارز ترامپ رسمی (TRUMP) با ۷.۸۲ درصد افت در ردیف سوم ارزهای بازنده قرار دارد.

بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار

در ۲۴ ساعت گذشته، ارزش بازار رمزارز پس از افت شارپی ۶.۵ درصدی و خروج نقدینگی ۱۸۲.۵ میلیارد دلاری، وارد فاز بهبود شد. به طوری که برآیند کلی بازار رمز ۱.۴۰ درصد رشد بود.

بر اساس داده‌های آنچین، صندوق‌های ETF اسپات بیت کوین پس از ۱۵ روز ورود سرمایه و رشد دلگرم کننده، در سه روز منتهی به روز آزادی ترامپ، خروج نقدینگی گزارش کردند و فقط روز سه‌شنبه ۱۵۷.۸ میلیون دلار برداشت ثبت شد.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر