باشگاه نساجی برای فروش بلیت‌های جایگاه ویژه هواداران نساجی در بازی مقابل پرسپولیس، شرط گذاشت.

شرط عجیب نساجی برای خریدن بلیت هواداران برای بازی با پرسپولیس

به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، نساجی در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته بیست‌وششم لیگ برتر در ورزشگاه شهید وطنی میزبان تیم پرسپولیس تهران است و این دو در حالی به مصاف هم می‌روند که پرسپولیس در تلاش برای جبران نتایج دو هفته اخیر خود و هم‌چنین کم کردن فاصله خود با تراکتور و سپاهان، به سه امتیاز این دیدار نیازمند است.

در سوی مقابل نساجی نیز با توجه به روند ناامیدکننده خود در هفته های اخیر همچنان در رده پانزدهم جدول جای دارد و یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های سقوط دسته پایین‌تر به شمار می‌رود که در هفته‌های اخیر نیز شرایط خوبی را تجربه نکرده است.

حساسیت این بازی حالا باعث شده باشگاه نساجی برای برخورداری از حمایت حداکثری هواداران خود، بلیت جایگاه ویژه هوادارانش را با شرایط خاصی به فروش برساند تا هواداران پرسپولیس بلیت‌های جایگاه هواداران نساجی را خریداری نکنند.

باشگاه نساجی در رسانه رسمی خود در این خصوص نوشت: «طی هماهنگی‌های انجام‌شده در سامانه بلیت‌فروشی برای بازی نساجی مازندران و پرسپولیس، بلیت جایگاه نساجی (میزبان) را فقط هوادارانی می‌توانند تهیه کنند که در طول فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ حداقل سه بار با کد ملی خود از سامانه بلیت خریداری کرده باشند.»

اقدام عجیب نساجی برای بلیت فروشی دیدار برابر پرسپولیس

انتهای پیام/
کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر