ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین از همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ خواست تا به کشورش سفر کرده و ویرانی ناشی از جنگ را ببیند.

زلنسکی خطاب به ترامپ: به اوکراین بیا و ویرانی را ببین

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، زلنسکی یکشنبه در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس خطاب به ترامپ گفت: لطفا پیش از هر تصمیمی و هر نوع مذاکره‌ای به دیدن مردم، غیرنظامیان، جنگجویان، بیمارستان‌ها، کلیساها و کودکانی که کشته و نابود شده‌اند، بیا.

زلنسکی اظهار کرد که ترامپ با سفر به اوکراین «خواهید فهمید که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه چه کرده است.»

دعوت زلنسکی از ترامپ برای سفر به اوکراین در حالی است که رئیس جمهور آمریکا تلاش می‌کند تا به سرعت به بیش از سه سال جنگ در این کشور پایان بدهد.

مقام‌های آمریکایی با مسئولان روس و اوکراینی دیدارهایی برای برقراری آتش‌بس میان دو کشور برگزار کرده‌اند.

پیش از آن، در اواخر ماه فوریه زلنسکی در سفر به واشنگتن دیدار پرتنشی با ترامپ و معاون جی‌دی ونس داشت.

ونس در آن دیدار زلنسکی را متهم کرد که در «تورهای تبلیغاتی» میزبان سران خارجی می‌شود تا حمایت آنها را جلب کند.

زلنسکی در مصاحبه با سی‌بی‌اس این اتهام را رد کرد و گفت که اگر ترامپ به اوکراین برود «هیچ چیزی از قبل آماده‌سازی نخواهد شد و نمایشی نخواهد بود.»

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر