نخست‌وزیر لبنان در سفری به دمشق با «احمد الشرع» رئیس جمهور موقت سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار نخست وزیر لبنان با جولانی در سفر به سوریه

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان امروز در سفری به دمشق با احمد الشرع ملقب به «ابومحمد جولانی» رئیس جمهور موقت سوریه دیدار و درباره مسائل دوجانبه گفت‌وگو کرد.

بر اساس این گزارش نواف سلام، امروز در رأس هیأتی عالی‌رتبه متشکل از «میشال منسی» وزیر دفاع ، «احمد الحجار» وزیر کشور و «یوسف رجی» وزیر امور خارجه لبنان وارد دمشق شد.

نخست‌وزیر لبنان و هیأت همراه وی در کاخ الشعب مورد استقبال جولانی و «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه سوریه قرار گرفتند.

شبکه المنار نیز گزارش داد که انتظار می‌رود هیأت لبنانی در این سفر تعدادی از پرونده‌ها از جمله پرونده ربوده‌شدگان لبنانی در زندان‌های سوریه در دوره رژیم سابق، تأمین امنیت مرزها، تنش‌های امنیتی و درگیری‌ها را بررسی کند.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع دولتی گزارش داد که هدف سلام از این سفر، ایجاد یک نقطه عطف جدید برای اصلاح مسیر روابط دو کشور، بررسی مجدد توافقنامه‌های قدیمی و نیز بررسی امکان دستیابی به توافقات جدید در زمینه‌های مختلف است.

این نخستین سفر یک مقام عالی‌رتبه دولت جدید لبنان به دمشق است که پس از گذشت پنج ماه از سقوط رژیم بشار اسد در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۲۴ (۱۸ آذر ۱۴۰۳) صورت می‌گیرد.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    بیشتر