عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات، در واکنش به کاهش سرعت و کیفیت اینترنت در روزهای اخیر گفت: مشکل اینترنت اختلالات جزئی بود که رفع شده است.

علت کاهش سرعت و کیفیت اینترنت از زبان وزیر ارتباطات

به گزارش سلام نو، دیجیاتو نوشت: زارع‌پور می‌گوید اختلال‌های جزئی موجب کاهش سرعت اخیر اینترنت شده بود و اکنون مشکلی نیز وجود ندارد!

وزیر ارتباطات کاهش سرعت اینترنت در روزهای اخیر را ناشی از اختلال‌های جزئی دانست. زارع‌پور اعلام کرد این اختلال‌ها اکنون رفع شده و مشکل خاصی وجود ندارد.

طی روزهای اخیر کاهش سرعت و کیفیت اینترنت شدت گرفته و بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی از کندی اینترنت گلایه کرده‌اند. حال وزیر ارتباطات می‌گوید این موضوع ناشی از اختلالی بوده که اکنون حل شده.

واکنش وزیر ارتباطات به کاهش سرعت اینترنت

«عیسی زارع‌پور» در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در واکنش به کاهش کیفیت و سرعت اخیر اینترنت گفت: «اختلال‌های جزئی داشتیم، اما برطرف شده است. الان می‌توانید تست کنید و خواهید دید مشکل خاصی وجود ندارد.»

وزیر ارتباطات طی یک سال گذشته بارها از افزایش سرعت اینترنت در ایران به استناد آمارهای اسپید تست خبر داده است در حالی که مردم معمولاً چنین سرعتی را در زمان استفاده از سرویس‌های مورد علاقه خود تجربه نمی‌کنند.

فیلترینگ در ماه‌های اخیر و مبارزه دولت با فیلترشکن‌ها نیز در این مدت مزید بر علت شده است تا کیفیت اینترنت کاهش یابد. استارتاپ‌ حوزه خدمات ابری «ابر دراک» اواسط مهرماه گزارشی از وضعیت اینترنت کشور منتشر کرد که نشان می‌داد روش فیلترینگ مورد استفاده در ماه اخیر بر سایر سرویس‌ها و وب‌سایت‌ها تأثیر منفی گذاشته و دسترسی کاربران را با اختلال مواجه کرده است.

«به‌دنبال رفع نیازهای کشور با بومی‌سازی هستیم»

زارع‌پور همچنین در واکنش به فراخوان وزارت ارتباطات برای تولید رقیب ایرانی اندروید، گفت بومی‌سازی تنها مختص به وزارت ارتباطات نیست: «اولویت‌های بومی‌سازی تجهیزات، زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز کشور را ما، وزارت صمت و معاونت علمی اعلام کرده‌ایم تا همه ظرفیت‌های کشور برای بومی‌سازی به کار گرفته شوند.»

او با بیان اینکه در بخش سخت‌افزار مخصوصاً تجهیزات شبکه اتفاقات خیلی خوبی افتاده است، اظهار داشت: «نه‌تنها نیاز خودمان رفع شده است، بلکه بخشی از آن‌ها به خارج از کشور صادر می‌شود. بخش زیرساخت‌های نرم‌افزاری مثل سیستم‌عامل و سایر بخش‌های موردنیاز نیز در صف ارزیابی و بومی‌سازی قرار دارند.»

به گفته زارع‌پور فراخوان منتشرشده برای تولید سیستم‌عامل بومی تلفن همراه در راستای شناسایی ظرفیت‌هاست تا نیازهای کشور در این بخش را رفع کنند.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***