به گزارش سلام نو، به گفته HealthLine: بر اساس یک مطالعه که اخیرا در مجله بین المللی جراحی روانپزشکی منتشر شده است، بیشتر افراد با سن بیش از ۵۰ سال که بازیهایی مانند سودوکو و جدول کلمات متقاطع انجام میدهند، عملکرد مغزی بهتری دارند.
طبق بررسیهای انجام شده، افرادی که پازلها را انجام میدهند، عملکرد مغزی معادل ۱۰ سال جوانتر از سنشان دارند. در آزمونهای حافظه کوتاه مدت، کسانیکه پازل انجام میدادند عملکرد مغزی معادل هشت سال جوانتر را داشتند.
دکتر آن کوربت، نویسنده و مدرس در دانشکده پزشکی دانشگاه اکستر گفت: پیشرفتها به ویژه در سرعت و دقت عملکرد آنها واضح است. در برخی موارد، پیشرفت بسیار چشمگیر بود.
کوربت گفت: "ما نمیتوانیم بگوییم که بازی با این پازلها لزوما خطر زوال عقل در زندگی را کاهش میدهد.اما این تحقیق از یافتههای قبلی پشتیبانی میکند که نشان میدهد استفاده منظم از جدول کلمات و پازل کمک میکند تا مغز برای مدت طولانی بهتر کار کند.
دکتر گایاتری دوی، متخصص مغز و اعصاب متخصص در اختلالات حافظه در بیمارستان Lenox Hill در شهر نیویورک اظهار کرد، یک مفهوم کلیدی در هر دو حالت طبیعی مغز و زوال عقل (از جمله بیماری آلزایمر) این است که توانایی ما برای عملکرد صحیح، تعادل بین پاتولوژی مغز و قدرت شناختی مغز است.
خوشبختانه، بسیاری از انواع زوال عقل و آلزایمر به آرامی پیشرونده هستند و ما میتوانیم قدرت مغزمان یا ذخایر شناختی خود را برای تأخیر افتادن ابتلا به زوال عقل یا جلوگیری از آن بهطور کامل تقویت کنیم.
استفاده از پازل یا جدول کلمات متقاطع و سایر تمرینات ذهنی برای تقویت شبکههای مغز یکی از راههای تقویت مغز است، همچنین که تمرینات ورزشی راه دیگری است.
دوی گفت: "ترفند این است که همانطور که مسنتر میشویم مغز به چالش کشیده و مشغول نگه داشته شود."
لازم نیست که حتما و دایم برای تقویت مغز خود پازل بازی کنید، کارهای دیگری میتوان انجام داد مثلا میتوانید یک زبان جدید و یا سرگرمی جدید را یاد بگیرید./خبرآنلاین