در حالی که سوریه با مشکلات اقتصادی به دلیل جنگ و تحریمهای ظالمانه مواجه است، آمریکا امروز (چهارشنبه) تحریمهای شدیدی را بر سوریه إعمال میکند که هدف از این تحریمها، بلوکه کردن درآمدهای مسوولان این کشور است تا نتوانند پیروزی نظامی را در جنگ محقق سازند.
به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، کلی کرافت، نماینده آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه به شورای امنیت اعلام کرد: آمریکا چهارشنبه آنچه موسوم به "قانون قیصر (سزار) برای حفاظت از غیرنظامیان در سوریه" است، اجرا میکند که این قانون در روز ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا امضا شد و هدف از آن، بازدارندگی "طرفهایی است که به کمک و حمایت مالی از اقدامات نظام اسد علیه مردم سوریه ادامه میدهند و به سادگی، برای خود ثروتی را محقق میسازند"!
کرافت گفت که دولت آمریکا تحریمهای جدیدی را بر سوریه إعمال میکند تا "مانع از تحقق پیروزی نظامی نظام اسد شود".
وی که کشورش آسیبهای بسیاری را با تحریمها به مردم سوریه وارد کرده است، مدعی شد: "هدف ما محروم کردن نظام سوریه از درآمدها و حمایتی است که برای انجام اقدامات شنیع گسترده و نقضهای حقوق بشری از آنها استفاده میکند و این اقدامات مانع از دستیابی به یک راهکار سیاسی شده و به شدت احتمالات صلح را کاهش میدهد"!
کرافت، نظام اسد را در برابر دو راه حل قرار داد عمل به روند سیاسی مطرح شده طبق قطعنامه ۲۲۵۴ یا تداوم بلوکه کردن کمکها برای بازسازی سوریه و اعمال تحریمها از جانب آمریکا بر نظام سوری و حامیان مالیاش.
روسیه، چین و سوریه به شدت این طرح آمریکا برای إعمال تحریمهای بیشتر علیه سوریه را مورد انتقاد قرار دادهاند، به ویژه که سوریه شاهد بحران اقتصادی شدیدی است.
در این راستا، نماینده روسیه در سازمان ملل گفته است: هدف از این اقدامات، کنار زدن مسوولان قانونی در سوریه است و تحریمهای جدید، به شهروندان عادی آسیب خواهد زد.
نماینده چین در سازمان ملل نیز در این خصوص گفت: در شرایطی که کشورهای ضعیفی همچون سوریه در حال مقابله با کرونا هستند، إعمال تحریمهای بیشتر اقدامی غیرانسانی است و ممکن است باعث فجایع بیشتر شود.
در همین حال، بشار جعفری نماینده سوریه در سازمان ملل تصریح کرد: عدم پاسخگویی دولت آمریکا و اتحادیه اروپا به خواستههای سازمان ملل و بینالمللی برای پایان دادن به تحریمهای اقتصادی و اجباری اعمال شده علیه ملت سوریه و اقدام آمریکا و اتحادیه اروپا در تمدید و تشدید آن اقدامات همزمان با اجرای آنچه موسوم به "قانون قیصر" نشانگر بیاعتنایی آمریکا به قانون بینالمللی و دستاوردهای بشریت است.