1. عدم شستشوی زیاد
برای از بین بردن قرمزی جوش صورت، نواحی آسیب دیده پوست را بیش از دو بار در روز نشویید. شستن مکرر باعث تحریک پوست و بدتر شدن علائم می شود.
2. استفاده از پاک کننده های ملایم
ناحیه آسیب دیده را با صابون ملایم یا پاک کننده و آب ولرم بشویید تا التهاب و قرمزی جوش صورت کمتر شود. آب بسیار گرم یا سرد می تواند انواع جوش صورت را تحریک کند.
3. عدم دستکارس جوش
جوش ها را دستکاری نکنید، این می تواند باعث وخیم تر شدن آنها و ایجاد زخم دائمی شود .
4. پرهیز از استفاده زیاد مواد آرایشی
بیش از حد از مواد آرایشی استفاده نکنید. از محصولات مبتنی بر آب استفاده کنید. این محصولات به دلیل رطوبت و آب رسانی بالا به پوست موجب کاهش تحریک و قرمزی پوست می شوند.
5. پاک کردن آرایش قبل از خواب
قبل از خواب، آرایش را کاملاً پاک کنید. اگر پوست خشکی دارید، برای درمان قرمزی جوش صورت، از نرم کننده حاوی آب بدون عطر استفاده کنید.
6. ورزش منظم
ورزش منظم برای درمان انواع جوش صورت توصیه می شود. زیرا ورزش موجب خونرسانی به پوست می شود. جریان خون تازه می تواند در کاهش التهاب و قرمزی تا حدی موثر باشد. بلافاصله بعد از ورزش دوش بگیرید، زیرا عرق می تواند جوش صورت شما را تحریک کند.
7. شستشوی موها
مرتباً موهای خود را بشویید و سعی کنید از ریختن مو روی صورت خود جلوگیری کنید، زیرا چربی های روی مو نیز عامل تحریک و قرمزی پوست صورت هستند.
چه زمان باید به پزشک مراجعه کرد؟
اگر داروهای مراقبت از آکنه یا تغییر عادت ها به شما در کاهش قرمزی و التهاب جوش کمک نکرد، باید به پزشک مراقبت های اولیه مراجعه کنید. او می تواند داروهای قوی تری تجویز کند. برای بسیاری از خانم ها، اثرات آکنه می تواند تا ده ها سال باقی بماند و یک هفته قبل از قاعدگی ممکن است قرمزی صورت بیشتر شود. نگران نباشید بعد از اتمام قاعدگی تورم و قرمزی کاهش خواهد یافت. در بزرگسالان مسن، بروز ناگهانی جوش و قرمزی شدید ممکن است علائم بیماری زمینه ای باشد که نیاز به مراقبت پزشکی دارد.