به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، نسرین علیزاده افزود: در زمان اسهال از جوجه آب پز یا بخارپز استفاده کنید چرا که این نوع طبخ جوجه، قوام ملایم و مناسبی ایجاد میکند و قابلیت هضم پروتئین جوجه را بالا میبرد همچنین مواد مغذی لازم در شرایط اسهال را تامین می کند.
وی بیان کرد: مصرف مایعات به ویژه آب در طول روز برای جبران کم آبی بدن در این افراد توصیه میشود و بهتر است مایعات بین وعده های غذایی نوشیده شود و حجم غذا در هر وعده غذایی کاهش یابد.
در زمان اسهال چه غذایی مصرف شود؟
علیزاده توصیه کرد: در زمان اسهال سیب زمینی آب پز یا بخارپز ساده و نرم شده (پوره) همراه با کمی نمک بدون افزودن روغن و همچنین موز رسیده به دلیل داشتن املاح مفید به ویژه پتاسیم و مواد پره بیوتیکی مصرف شود.
وی با اشاره به این که سس سیب، سیب پخته و کمپوت سیب بدون شکر فواید زیادی از لحاظ تامین مواد مغذی و ایجاد احساس بهتری در زمان اسهال دارد، افزود: البته در صورت ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر، مصرف کمپوت سیب توصیه نمی شود.
علیزاده در زمان اسهال، مصرف نان سفید را بهتر از نان سبوس دار، نان کامل و نان قهوه ای خواند و گفت: البته در صورت ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر لازم است نان و فاقد گلوتن مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: برنج سفید به راحتی در دستگاه گوارش هضم شده و به روده های پرکار در زمان اسهال استراحت میدهد همچنین برنج، سبب قوام دهی به مدفوع شل نیز می شود.
علیزاده تاکید داشت: در شرایطی که اسهال با رعایت توصیه های غذایی ذکر شده بهتر نشد حتی بدتر شد و یا بیش از ۵ تا ۷ روز طول کشید و یا خون خون در مدفوع مشاهده شد لازم است فرد سریعاً به پزشک مراجعه کند تا وضعیت فرد مورد بررسی بیشتر قرار گیرد و در صورت نیاز درمان ویژه برای فرد لحاظ شود.
نظر شما