به گزارش سلام نو، ۳۰ ژوئیه روز جهانی مبارزه با قاچاق انسان است. با افزایش آگاهی در مورد واقعیت قاچاق انسان، ممکن است متوجه شده باشید که بسیاری از دوستانتان در شبکههای اجتماعی یا حتی خودتان بیشتر در مورد این موضوع سر و صدا کرده و مردم را به این امر ترغیب میکنند.
افراد به دلیل سازمانها و تلاشهای طولانی مدت از قاچاق انسان و رابطه جنسی آگاهتر شده اند.
طبق اطلاعات به دست آمده، بیش از ۲ میلیون برده جنسی کودک در سراسر جهان وجود دارد و بیش از ۳۰ میلیون نفر در بند بردگی مدرن گرفتار شدهاند. سازمانهای ضد قاچاق انسان، بیش از ۳۰۰۰ کودک را از قاچاق رابطه جنسی نجات داده و در دستگیری بیش از ۱۵۰۰ قاچاقچی در سراسر جهان نقش داشتهاند.
زنها میتوانند زیرساختهایی را برای حمایت از قربانیان قاچاق جنسیت ایجاد کنند.
در تاریخ ۳۰ ژوئیه، بسیاری از افرادی که در جلوگیری از قاچاق جنسیت نقش دارند "برای کودکان" قیام میکنند "و در حالی که پیاده رویها، رویدادها و کارزارهای مختلفی در سراسر دنیا انجام میشود، در رسانههای اجتماعی سر و صدا خواهند کرد.
سال ۲۰۲۰ برای کودکان ما سال هولناکی بود. گزارشات موارد سو استفاده از کودکان در سال ۲۰۲۰ میلادی بیش از گزارشهای سال ۲۰۱۹ بوده است.
اگر میخواهید در جلوگیری از قاچاق درگیر شوید، میتوانید با شرکت در رسانههای اجتماعی و گسترش آگاهی شروع کنید یا میتوانید به گروههای داوطلب کمک کنید، در مورد نحوه تشخیص کودک و انسانهای قاچاق آموزش ببینید.
موضوع امسال روز جهانی مبارزه با قاچاق انسان اهمیت گوش دادن و یادگیری از بازماندگان قاچاق انسان را برجسته میکند. بازماندگان به عنوان بازیگران اصلی مبارزه با قاچاق انسان نقش ایفا میکنند.
آنها نقش مهمی در ایجاد اقدامات مؤثر برای جلوگیری از این جنایت، شناسایی و نجات قربانیان و حمایت از آنها در مسیر توانبخشی دارند.
یادگیری از تجربیات قربانیان و تبدیل پیشنهادات آنها به اقدامات مشخص، منجر به رویکرد موثرتر در مقابله با قاچاق انسان میشود.
نظر شما